Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

BAŞBUĞ ATATÜRK’ÜN İZİNDE!

21’inci Dönem MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu’nun da yöneticisi olduğu Ata Derneği üyeleri, Sakarya Meydan Muharebesi ve Büyük Taaruz’un yapıldığı yerlere 3 günlük tur düzenledi

BAŞBUĞ ATATÜRK’ÜN İZİNDE!
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2021 23:06

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı eski Bakanlardan Namık Kemal Beybek’in yaptığı, 21’inci Dönem MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu’nun Teşkilatlandırmadan Sormlu Başkan olduğu, genel merkezi Ankara’da bulunan Ata Derneği üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde zaferle sonuçlanan Sakarya Meydan Muharebesi ve Büyük Taaruz’un yapıldığı yerlere yönelik kamp programı düzenledi.

ANITKABİR’DE BAŞLADI, KOCATEPE’DE BİTTİ
Eski Samsun Milletvekili Emekli Binbaşı Vedat Çınaroğlu’nun yer aldığı dernek üyeleri, programlarına ilk olarak Anıtkabir ve TBMM ziyaretleri ile başladı. Yanlarında sadece çadır olan ekip, Sakarya Meydan Savaşı’nın 100’üncü yılı dolayısıyla Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi’ni ziyaret etti. Ekip ardından Duatepe, İnönü Şehitliği, İnönü Karargahı, Dumlupınar Şehitlik Anıtı, Zafer Tepe, Kocatepe ziyaretlerini gerçekleştirdi.

3 GÜN YOL ALDILAR, ÇADIRDA KALDILAR
3 gün 3 gece süren tur boyunca kimi çadırda kalan ve o dönemin besin kaynakları ile beslenerek yemek ihtiyaçlarını gideren Ata Derneği üyeleri, duygusal anların yaşandığı, gözyaşlarının döküldüğü etkinliği başarıyla tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

VEDAT ÇINAROĞLU: ÖDÜN VERMEK YOK
ATA Derneği Yönetim Kurulu Üyesi eski MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Ata Derneği olarak 3 gün süreyle kutlu yurdumuzun bağımsızlığı için atalarımızın kanlarıyla sulanmış kutlu topraklardaydık her yıl olduğu gibi. Geceleri atalarımızın kutlu tinleri ile çadırlarımızda buluştuk. Türklüğün sonsuzluktaki Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’deki utkusu ile kıvanç duyduk. Büyük utkunun 100.ncü yılında daha büyük bir coşkuyla yine o kutlu topraklarda olacağız. Başbuğumuz Atatürk’ün buyruklarını bir an bile unutmadan ‘Akıl ve Bilim’ yolunda ‘Tam Bağımsız Türkiye’ için yürüyüşümüzden ödün vermeyeceğimize yeniden and içtik. Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.