Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAŞKAN DEMİRTAŞ;HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, fırsat buldukça ilçe halkını 7 den 70 e ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

BAŞKAN DEMİRTAŞ;HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR
REKLAM ALANI
2 Şubat 2020 15:54

Gönül köprüsü kuran hizmet anlayışı
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sadece mesai günleri değil hafta sonları da ilçe halkının düzenlediği düğün ve hayır cemiyetlerine katılarak gönül köprüleri kuran bir yönetim anlayışıyla ilçeye hizmet ettiğini söyledi.
Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Demirtaş ,gerek kırsal mahallelerde düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına, sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor. Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Başkan Demirtaş, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor.
“YAPAMAYACAĞIMIZ BİR HİZMETİ SÖZ VERMEDİK”
Vatandaşlarımız ile gönül bağımız var diyen Başkan Demirtaş; 2019 yılında hizmet bayrağını vatandaşlarımız ile birlikte devraldık ve daha mutlu bir İlkadım için çalışmaya başladık. Esnaf ve mahalle sakinlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde birebir bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Belediye çalışmaları ve yaşanabilir bir İlkadım için halkımızın fikirlerini sorup mahalle sakinlerini sorunlarını yerinde dinliyoruz. Yapacağımız şeyleri söylüyoruz, yapamayacağımızı söylemiyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir hizmeti söz vermedik. Halkımızın doğru ve dürüst bir hizmet anlayışına ihtiyacı var” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.