Dolar 32,5139
Euro 34,9187
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Başkan Mustafa Demir, Canik’te

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik İlçesi’nde önce partililerle bir araya geldi, ardından Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı ziyaret etti.

Başkan Mustafa Demir, Canik’te
REKLAM ALANI
25 Haziran 2019 19:24

‘HİZMETTE AYRIM OLMAYACAK!’

Demir, “Millete hizmet eden hayırla yad edilir. Bizler de ilçe ayrımı yapmadan gece gündüz çalışacağız” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu, ardından da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı ziyaret etti. Başkan Demir, her 2 ziyaretinde de, “Büyükşehir’de ilçe ayrımı yapmadan gece gündüz çalışarak milletimize hizmet edeceğiz” mesajını verdi.

‘HAYIRLA YAD EDİLMEK İÇİN…’
Başkan Mustafa Demir, ‘İade-i Ziyaret’ programlarının ilkinde AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Ercan Eler ve partililerle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, “Bizim dönemimizde Canik ilçemiz çok daha iyi hizmetlere kavuşacak, olumlu yönde bir değişim yaşayacak. Büyükşehir olarak ilçe ayrımı yapmadan her yere hizmet götürmenin çabası içerisinde olacağız. Millete hayırla hizmet eden herkes hayırla yad edilir. Bizler teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımızla hizmetlerimize hizmet katmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

‘GAYRETLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM’
Canik’te parti teşkilatının tüm üyelerine, Kadın Kolları’na gayretleri için teşekkür eden Başkan Mustafa Demir, “Hepiniz seçim dönemimizde büyük gayretler içerisinde oldunuz. Bu partinin kuruluşunda, uzun yıllardır siyasetinde yer alan bir ağabeyiniz olarak şunu söylemek istiyorum ki, ben de sizler için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım. Sizlerle sürekli iletişim halinde olacağız” diye konuştu.

BELEDİYEDE ‘HİZMET’ ZİRVESİ
Başkan Mustafa Demir ardından, beraberinde AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri’nde ‘Belediye Başkanı’ seçilen İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Demir, Sandıkçı ve Eler ile birlikte Canik İlçesi’nde planlanan ve devam eden yatırım ve projelerle ilgili bilgi alış verişinde bulundu

CANİKLİLER’DEN BÜYÜK İLGİ
Öte yandan Başkan Mustafa Demir, gerek partilerle buluşması gerekse belediye ziyareti öncesi ve sonrası Caniklilerle de selamlaştı, sohbet etti. Başkan Demir, kendisine yakın ilgi ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara teşekkür ederek, “Canik’i çok daha ileri noktalara taşımak için çaba göstereceğiz. Bunu siz Caniklilerle birlikte başaracağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.