Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘ESKRİM’ heyecanı!

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2021-2022 yılı faaliyet programında yer alan ‘U10-U12-U14 Epe Flöre Açık Turnuva’, Samsun’da başladı

‘ESKRİM’ heyecanı!
REKLAM ALANI
13 Mart 2022 17:17

Samsun’da, İlkadım Okçuluk Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Adıyaman, Ankara, Antalya, Bolu, Burdur, Bursa, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas ve Trabzon’dan toplam 553 sporcu katılıyor.

KASAPOĞLU: 553 SPORCU SAMSUN’DA
Turnuvanın ilk gününde eleme müsabakaları yapıldı. Sporcular, yarın epe ve flöre kategorilerinde madalya mücadelesi verecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvaya 322 erkek, 231 kadın sporcunun katıldığını söyledi.

Türkiye’deki birçok turnuvaya Samsun’daki spor tesislerinin ev sahipliği yaptığını belirten Kasapoğlu, “Eskrim sporunun geleceği adına önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. Geleceğin yıldızları, şampiyonları bu turnuvadan çıkacak. Samsun olarak eskrim sporunda oldukça iyiyiz. Bir sporcumuz dünya ikincisi. Bu sporcumuz olimpiyatlara katılmak için mücadele ediyor. Yine 3 önemli eskrim sporcumuz daha var” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.