Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Başkan Mustafa Demir’den önemli açıklamalar

Başkan Mustafa Demir’den önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
2 Haziran 2019 15:19

‘ÖNEMLİ OLAN SAMSUNLULARIN MENFAATİ’

Samsun’da, Cumhur İttifakı’na gönül verenleri buluşturan iftar yemeğine katılan Başkan Mustafa Demir, “Aldığımız ve alacağımız her kararda Samsun halkının menfaatlerini ön planda tutarız” dedi

Başkan Mustafa Demir, Cumhur İttifakı’nın Samsun gönüllülerinden Türkan ile Celal Saral çiftinin Sevgi Kafe’de düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yemek sonrası katılımcılara hitap eden Başkan Demir, Cumhur İttifakı’na yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

‘OYLARINIZA HALEL GETİRMEYECEĞİZ’
31 Mart seçimlerinin ardından Samsun’un kalkınması ve gelişmesi için büyük bir sorumluluk altına girdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “O zamandan bu zamana 2 aya yakın bir zaman geçti. Şundan emin olabilirsiniz, o gün ne söylediysem bugün aynı noktadayım. Sizlerin sorumluluğunuza, oy verme ve çalışma niyetinize halel getirecek bir duruş içinde olmayacağız. Buna benzer bir şey gördüğünüzde hiç tereddüt etmeden bizimle paylaşın” dedi.

SAMSUN’A VE ÜLKEYE HİZMET
Belediyenin kapısının Samsun halkına sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Başkan Demir, “Tüm kadromuzla şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için uğraşıyoruz. Çocuklarımızı iyi bir geleceğe hazırlamak için maksimum düzeyde çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katıp şehrimize en iyi hizmeti verme gayreti ve arzusu içindeyiz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Demir konuşmasında ayrıca, tüm konukların Ramazan Bayramı’nı kutladı ve bayramın 1’inci saat 11:007de Ömer Halisdemir Salonu’nda yapılacak ‘bayramlaşma’ programına davet etti. İftar yemeğine ayrıca Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, MHP Grup Başkan Vekili Cemalettin Kola, meclis ve encümen üyeleri ile partililer katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.