Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Başkan Şahin:  Tek Derdimiz Hizmettir

Zihni Şahin, sağlık çalışanlarının zaman mefhumu gözetmeksizin tüm insanlık için canı pahasına görev yaptıklarını söyledi

Başkan Şahin:  Tek Derdimiz Hizmettir
REKLAM ALANI
6 Eylül 2018 20:07

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Kökçüoğlu Mahallesi’ndeki  Osman Gazi Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak ile birlikte açılış kurdelesini kesen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Büyükşehir Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi sağlık işleriyle ilgili de çok ciddi hizmetleri hayata geçirdiklerine dikkat çekti.

Başkan Şahin, doğumdan ölüme dek insan sağlığı odaklı pek çok çalışmanın yapıldığını söyleyerek, “Hekimlerimiz, hemşire arkadaşlarımız, ekiplerimiz donanımlı bir şekilde çalışıyorlar. Her şeyin başı sağlık. Sağlık olmadan hiçbir şeyin anlamı ve değeri yok. Sağlıkta dakikaların ve hatta saniyelerin bile çok önemi var. Verdiğimiz eğitimlerle ve yaptığımız çalışmalarla şehrin daha sağlıklı bir şehir olması ve insanların da daha sağlıklı yaşamaları adına gayret ve heyecan içerisindeyiz” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır büyük bir titizlikle yürüttüğü Evde Bakım ve Sağlık hizmetlerine de dikkat çeken Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli bir görev yürüttüklerini belirterek, bugüne kadar binlerce Samsunlunun en zor zamanında imdadına koştuklarını söyledi. Başkan Şahin, “Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşlarımızın kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Belediyecilik sadece alt yapı, binalar, yollar, parklar yapmak değil. Bunun yanında gönüller de yapmamız gerekiyor. Bir insanımızın dahi derdini hafifletiyorsak ne mutlu bize” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Ersin aytur dedi ki:

    Merhabalar ben istanbuldan eşimin köyü olan evrenuşağı köyüne her sene kurban bayramında gelmekteyim benim maruzatım 2 seneden beri kapılarının önünden geçen yolun yapılmadığıdır insanlar kapılırnın önüne tozdan sebep çıkamamaktadırlar ektiğimiz fidanlar yoldan kalka ttozlar sebebinden dolayı yetişemdiği onuda geçtim oorada yaşan insanların rahatsız olduklarını söylüyor bu konu ile ilgi illa insaların sesini duyura bilmesi için yolları kapatıp devletinle karşı karşıya gelmesi mi gerekiyor anlamadım muhtarla görüştüğümde çevredeki muhtarlar ile beraber büyük şehir belediyesine gitmesi gerektiğini diğer muhtarların bu olaya sıcak bakmadığını dile getirdi bbüyükşehir belediyesinin yapması gereken yolun mesafesi 1 km bile değil ben dışarıdan biri olarak oranın insanları adına sizden bu konuyu dile getirmenizi rica ediyorum