Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Mustafa Demir görevi devraldı

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir görevi devraldı

Mustafa Demir görevi devraldı
REKLAM ALANI
11 Nisan 2019 16:24

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 47,37 oy alarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mustafa Demir, görevi devraldı.


Sabah, Samsun Adliyesi’nde, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver’den mazbatasını alan Mustafa Demir, daha sonra milletvekilleri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na giderek teşkilatla bir araya geldi. İl Başkanlığı ziyaretinin ardından yürüyerek Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Başkan Demir, eski Başkan Zihni Şahin ve yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlara seslenen Başkan Demir, hizmet maratonunun şu andan itibaren başladığını söyledi.
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın selamlama konuşmalarının ardından söz alan eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, MHP ve AK Parti yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

“ŞAHLANIŞ YÜRÜYÜŞÜNE BİRLİKTE BAŞLIYORUZ”
İyi bir seçim çalışması yürüttüklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Seçim kampanyamızda nefsani hiçbir şey gündemimizde olmadı. Gelecek 5 yılda emanetinizi yerine getirirken asla nefsani hiçbir konu, gelecek hedefimizden, doğru yolumuzdan alıkoyamayacak. 19 Ocak’ta Cumhurbaşkanımız, ’Samsun şahlanışa hazır mısınız’ dedi. Bugün bu görevi devraldıktan sonra şahlanış yürüyüşüne birlikte başlıyoruz. Bu an bunun startı. Tüm imkanlarımızı, tüm beşeri sermayemizi, tüm insanı gücümüzü, Cumhur İttifakı gücünü, milletvekillerimizin ve tüm Samsunlu hemşehrimizin sinerjisini yönetimimize katacağız. Tüm Samsunlu hemşehrilerimin, denetim ve takip anlamında öneri, proje ve hizmet taleplerine açık olacağız. Seçim kampanyasında bize en çok sorulan soru şuydu; ’seçimde geliyorsunuz acaba seçimden sonra size ulaşabilecek miyiz?’. Ben her platformda ifade ettim. Yüz yüze ulaşılabilirliği temin edeceğiz. Bu bizim olmazsa olmazımız. Bir başka konu iş, aş. Samsun, Karadeniz’in başkenti. Samsun iş, aş potansiyeli itibariyle Türkiye’nin en avantajlı şehri. Önümüzdeki 5 yılda iş ve aş konusunda kesin çözümü hedefleyen projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından okunan duanın ardından başkanlık makamına çıkıldı. Burada eski Başkan Zihni Şahin, mührü teslim ederek başkanlık görevini Mustafa Demir’e devretti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.