Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘KUTLU YOLUN YOLCULARIYIZ!..’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye’ye birçok alanda örnek olduk. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde biz bu kutlu yolun yolcularıyız” dedi

‘KUTLU YOLUN YOLCULARIYIZ!..’
REKLAM ALANI
12 Nisan 2022 20:11

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kavak İlçesi’nde iftar programına katıldı. Vatandaşlarla iftar yapan Başkan Mustafa Demir, “Kavak, 3 Kasım seçimlerinden bugüne bakıldığında Samsun’da en iyi gelişen, tam bir şehir olan ilçelerden biri. Kavak sanayi şehri. Ticaret şehri. Türkiye’de şehir merkezine 50 kilometre uzakta ulaşımı ışıklandırılan tek ilçe tek yol, Kavak -Samsun yolu” diye konuştu.

KAVAK İLÇESİ’NDE HİZMETLER
Kavak ilçesindeki altyapı, içme suyu ve yol sorununu bu dönem bitireceklerini dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi:

“Ayrıca Kavak ile ilgili OSB’sinden tutun, Bulvar yoluna kadar. Işıklandırılmış, yeşillendirilmiş kaldırımlarıyla konforlu ve kaliteli bir yol olacak. Kanalizasyonların arıtma inşaatı yapıldı. Şu anda faaliyette. Kavak’taki bütün atık su arıtılıyor. Her alanda, çevre temizliğinden tut kentin gelişmesine kadar Allah’ın izniyle beklediğimizin çok çok üzerinde. OSB’de 3. etabı başlıyor. Dahası olacak. Kavak’ta biz yakın gelecekte yeni OSB konuşacağız. Bu 1, 2, 3 etap da yetmiyor. Kavak’a büyük bir etap lazım. Şimdi Kavak’ın bir eksiği var. Besi küçük sanayi sitemiz yok. Onu da yapıyoruz. İnşallah küçük sanayi sitesini de seçimlerden önce Kavak’a kazandıracağız. Modern bir sanayi sitesi.”

17 İLÇEDE 24 SAAT MESAİ
Bir tek Kavak’ta değil 17 ilçede aynı şekilde gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Mustafa Demir, “Makine parkını güçlendirdik. Ekiplerimiz sahada. Bizim işimiz gücümüz çalışmak. Samsun Karadeniz’in merkezi. Genel siyasette, yerel siyasette, yerel yönetimlerin hizmetinde gece-gündüz çalışıyoruz. Bu şehir bizimle tanıştı ve dur durak olmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

DÜNYA LİDERLERİ ERDOĞAN İÇİN SIRADA
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şöyle devam etti:

“Sizin gücünüz sizin enerjiniz bu memlekete bu ülkeye ruh veriyor. Milletvekilimiz, il başkanımız, kadın kolları, gençlik kolları, büyükşehir, ilçe belediyesi herkes burada. Biz kutlu bir yola yöneldik. Birbirimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Anca bir kanca bir. Gece-gündüz çalışıyoruz. Yaratan da bunun bereketini veriyor. İyi niyetle samimiyetle çalışıyoruz. Eksiğimiz varsa söyleyin. Biz yoktan var etme gücüne sahip değiliz. Ama gece-gündüz çalışmaya talibiz. Bütün samimiyetimle burada söylüyorum. Geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Çocuklarımız için torunlarımız için. Bakın bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na. Cumhurbaşkanımız bu gücü buradan aldı. Bugün Cumhurbaşkanı ile görüşmek için, fotoğraf vermek için dünya liderleri sırada. Bu durup dururken olmadı.”

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır’ın da katıldığı iftar programında çok sayıda vatandaş da yer aldı.
Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.