Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Başkan Şahin İstanbul’da Bafralılar buluştu

Bafra Belediye Başkanı İstanbul’da Bafralılar buluştu. Başkan Şahin düzenlenen programlarda Bafra’mızda eğitim sektöründe hizmet veren, özel bir eğitim kurumunun lise son sınıf öğrencileriyle birlikte olup sohbet etti

Başkan Şahin İstanbul’da Bafralılar buluştu
REKLAM ALANI
25 Aralık 2017 18:08

Kafileyi, Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) başkanı Tolgahan Acar karşıladı. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Bilgi İşlem Proje Yöneticisi olan Acar ile birlikte, İstanbul’da yıllardır hizmet veren Bafra Sağlık Eğitim Vakfı (BASEV) Başkanı ve de Yeditepe Üniversitesi öğretim görevlisi Bülent Arslan Başkan Şahin ve tüm misafirlere büyük ilgi gösterdi. Yakından ilgilendi ve ağırladı. BASEV ve BAFDER, gençlerimizi ‘BÜYÜK KULÜP’te ağırlayıp kendilerine kahvaltı ikram ettiler. Kahvaltıya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve başarılı işadamı ve hayırsever Kaya Aşçı da katıldı. BAFDER yönetiminden Bafralı Kahvaltı ve Pide Salonun sahibi Bülent Gülcü, gençlerimize Bafra Pidesi ikramında bulundu.

BAFDER ve BASEV

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretleri hakkında şu bilgileri verdi: “Ülkemizin her yerinde Bafralı ve Samsunlu hemşerilerimiz bulunmaktadır. Çeşitli dernek, federasyon, konfederasyon ve platformlar çok etkili olarak çalışmaktadır. Sayısız sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemekte, hemşerilerimizi ağırlamakta ve yardımcı olmaktadırlar. Bu fedakâr çalışmaları ve katkıları için çok teşekkür ediyorum. Yine bu kapsamda BAFDER ve BASEV çok güzel ve faydalı bir faaliyete imza attı. Dernek başkanlarımız Tolgahan Acar, Bülent Arslan, yöneticilerimiz ve tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Samsunlu ve Bafralı hemşerilerimizin her zaman yanında oldum. Etkinliklerine katıldım. Bundan mutluluk duyuyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.