Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Başkan Şahin’den Bafra’ya 3 Müjde

Başkan Şahin Bafra Otogarı, Gençlik caddesinin aydınlatılması ve Bafra Kültür Merkezi kurulması projelerinin çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Başkan Şahin’den Bafra’ya 3 Müjde
REKLAM ALANI
4 Aralık 2018 16:38

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin; Bafra Otogarı, Gençlik caddesinin aydınlatılması ve Bafra Kültür Merkezi kurulması projelerinin çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in verdiği talimatla daha önceki dönemde ihalesi iki kez iptal edilen Bafra yeni otogarı tekrar ihale edilmişti. Başkan Şahin yaptığı açıklamada; “İhale sürecinin tamamlanmasıyla ihaleyi alan firma Bafra yeni otogarı yapım çalışmalarına Çetinkaya mahallemizde başlamıştır. Çalışmalar hızla devam etmektedir. Bafra’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı
Başkan Şahin; “Gençlik caddesinin aydınlatılması ve Bafra Kültür Merkezi kurulması projelerinin de Aralık ayı sonunda tamamlanarak, ocak ayı içinde ihaleye çıkacak. Her projenin belli bir hazırlığı ve ihale süreci var. Bunlar tamamlandığında açıklama yapmayı doğru buluyorum.
İki projemizde Bafra’mıza ve insanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.