Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Başkan Şahin’den hemşeri ziyareti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralı ve Samsunlu derneklerimizin daveti üzerine gittiği İstanbul’da çeşitli programlara katıldı

Başkan Şahin’den hemşeri ziyareti
REKLAM ALANI
7 Şubat 2018 23:01

Kısa adı SAYSİAD olan Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği, Başkan Şahin’i kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya SAYSİAD başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ile yönetim kurulu katıldı.

 

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:”İstanbul Bafraspor kulübümüz büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu. Bafra’mıza kadar gelerek bizi şampiyonluk gecesine davet etme nezaketinde bulundular. Biz de bu mutlu güne icabet ettik. Takımımızı, başkanımızı, yöneticilerimizi, teknik ve idari kadro ile futbolcularımızı tebrik ediyorum. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum. Kısa adı SAYSİAD olan derneğimiz bizi onurlandırdı. Kahvaltıya katıldık. Bu süreçte Sanayici ve iş adamlarımızla ve beraber olduk. SAYSİAD Başkanımız Av.Ayşe Üstünel Dağdelen hanımefendiye, yönetim kuruluna iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimde Samsun ve Bafralı hemşerilerim ile derneklerimizi ziyaret ettim. Hemşerilerimle buluşmaktan çok mutlu oldum. Ben Samsunlu ve Bafralı hemşerilerimin olduğu her yerde olmaya gayret ediyorum. Onlarla ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmak en büyük kazancımızdır.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.