Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
BİST 9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BAŞKAN TAŞÇI: “İLÇEMİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYORUZ”

BAŞKAN TAŞÇI: “İLÇEMİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYORUZ”
REKLAM ALANI
1 Şubat 2016 13:44

Şenyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bizim Atakum ilçesine duyduğumuz hizmet aşkı çok büyük. Biz bu aşkla, ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyoruz” dedi.
Samsun Şenyurt Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine Şenyurt Mahallesi’nde düzenlenen tirit buluşmasına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Murat Asar ile OMÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr. Bünyamin Şahin ve Şenyurt Mahallesi Muhtarı Arslan Birol’un da yer aldığı toplantıda mahalle sakinlerine hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.
Atakum ilçesinin hızlı büyümesine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesi hızla nüfusu artan ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşımızın taşınmayı planladığı bir yaşam merkezi haline geldi. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Durmak nedir bilmiyoruz, her gün yeni bir çalışmaya, projeye hareket kazandırıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımız, özellikle belediye çalışanlarımızın özverili temposu sonucunda başarılı bir şekilde sürüyor. Öte yandan sosyal belediyecilik adına ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Karadeniz Bölgesinin turizm, ekonomi, sağlık ve kültür alanlarında merkezi Atakum ilçesi oluyor. Bu misyonu başarıyla yerine getirebilme yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim Atakum ilçesine duyduğumuz hizmet aşkı çok büyük. Biz bu aşkla, ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinlerinin kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Taşçı, Atakumluluk vurgusunda da bulunarak, “Atakumlu olmanın farkını yaşıyor, yaşatıyoruz. Sizlerin Atakumlu olma gururunu yaşayabilmeniz için mücadele ediyoruz. İlçemizde şu anda muhteşem bir birliktelik söz konusudur. Bakanımız, milletvekillerimiz, mülki amirlerimiz, yerel yönetimler olarak bizler ve en büyük destekçimiz olan sizlerle el ele, omuz omuza ilçemizi Türkiye’nin gözbebeği haline getirmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyleyen Samsun Şenyurt Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaadin Kılıç, “56 mahallesi bulunan ve hızlı bir şekilde büyüyen bir ilçede herkese eşit hizmet sunmanın ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Bu zorluğa rağmen bizi başarılı projelerle, çalışmalarla buluşturan Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz, takdirle takip ediyoruz. Daha iyi çalışmalar, daha kapsamlı projeler için her zaman yanlarında olduğumuzun, destekçi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.(İHA)

12674441_1526874284273383_1016955287_n (1) 12650584_1526874274273384_358312122_n 12647649_1526874270940051_643500597_n

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.