Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkan Yıldırım, ‘Göbek büyütsün’ demişti ama… BAHATTİN GİDİYOR!

Kocaelispor’un, 2 forvet oyuncusunun sakatlanması üzerine Samsunspor’da kadro dışı kalan Bahattin Köse ile anlaşma sağlamak üzere olduğu açıklandı

Başkan Yıldırım, ‘Göbek büyütsün’ demişti ama…  BAHATTİN GİDİYOR!
REKLAM ALANI
17 Eylül 2020 17:35

TTF 2’nci Lig’de bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kocaelispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Siyahlılar, 2 yeni forvet transferi Batuhan Er ve Yaser Hacımustafaoğlu’nun sakatlanması üzerine, Yılport Samsunspor’da kadro dışı kalan Bahattin Köse ile anlaşma noktasına geldi.

HER KONUDA ANLAŞTILAR
Geçen sezon 2’ncli Lig’de Samsunspor forması ile 55 maçta 33 gol kaydeden 30 yaşındaki forveti kadrolarına mutlaka katmak istediklerini belirten Kocaelspor yöneticileri, “Bu konuda anlaşma sağlamak üzereyiz” dediler. Bahattin Köse transferi için temasa geçen yönetimin golcü futbolcu ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

BÜYÜKŞEHİR’DE DEVREDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de, bonservesi elinde bulunan futbolcunun transferi için devrede olduğu bildirildi. Bilindiği üzere, Yüksel Yıldırım’ın sahip olduğu Yılport, Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde bulunuyor.

YÜKSEL YILDIRIM, ‘BIRAKMAM’ DEMİŞTİ

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, önceki gün medyaya, “Bahattin Köse için 1 milyon peşin para verenler oldu. Hekimoğlu istedi vermedim. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandım da. Ben Bahattin için 1.3 milyon Avro’mu yakmaya hazırım dedim. Bahattin’i bir sezon oynatmayacağım, Samsun’da göbek büyütsün” diye konuşmuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.