Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR!

Spor Toto 1’inci Lig Lideri Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 4 Mart Cumartesi günü sahalarında yapacakları Çaykur Rizespor maçında kayıp yaşamak istemediklerini belirtti

KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR!
REKLAM ALANI
23 Şubat 2023 20:07

Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeniden başlayacak lig maçları ve geleceğe dair önemli açıklamalarda bulundu.

KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR!

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR: Çaykur Rizespor ile 4 Mart’ta evinde karşılaşacak olan Yılport Samsunspor’da hazırlıklar sürüyor.

‘MORALE DAYALI ÇALIŞMALAR YAPTIK’
Özellikle 11 ildeki insanların yaşadıkları dram ve travmatik ortamı izlerken bile kendilerini sorguladıklarına işaret eden Eroğlu, “Teknik heyetimizle takımımızın yaşananlardan etkilenmemesi zor. Sonuçta insanız, duygularımız var, arkadaşlarımız, dostlarımız o bölgede. Ekip olarak ilk şoku atlattık ama etkileri sürüyor. Bunu oyuncuların yüzlerinden anlayabiliyoruz. Biz de tempomuzu yaşanan duygusal gidiş gelişlere göre hazırladık. Antrenman şekillerimizi değiştirdik, daha çok morale dayalı çalışmalar yaptık. Hepsiyle konuşuyoruz, artık yavaş yavaş konsantrasyonumuzu lige çevirdik” dedi.

KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR!

ORDUSPOR MAÇI İÇİN TEŞEKKÜR: Orduspor 1967 ile oynanan hazırlık maçını değerlendiren Hüseyin Eroğlu, “Şu an birlik, beraberlik, dostluk zamanı. Birbirimize destek olma zamanı. Bizi böyle bir maça davet ettikleri için kulüp yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi.

‘FİZİKSEL VE MENTAL HAZIR OLMALIYIZ’
Depremzedeler yararına maçlar oynadıklarını belirten Eroğlu, “Böylece rkadaşlığı, takımdaşlığı pekiştiriyoruz. Genel anlamda bir sorunumuz gözükmüyor, ilk maçımıza kadar fiziksel ve mental olarak hazır duruma geliriz” ifadelerini kullandı.

‘HER OYUNCUMA İHTİYACIM VAR’
Teknik Direktör Eroğlu, lige verilen arada fiziksel eksiği bulunan oyuncuları özel antrenmanlarla hazırladıklarını anlatarak, kalan 12 maçlık süreçte her oyuncuya ihtiyaçları olacağının altını çizdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.