Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BAŞKAN YILMAZ ‘‘BAFRALILAR SİZİN MARABANIZ DEĞİL’’

BAŞKAN YILMAZ ‘‘BAFRALILAR SİZİN MARABANIZ DEĞİL’’
REKLAM ALANI
22 Haziran 2020 16:17

‘’ÇARŞAMBA’YA ALT YAPI YATIRIMLARI’’
Kıymetli Bafralılar her seçimde Bafralı vatandaşlarımız yerel ve genel seçimde yüzde elli civarında AK Parti’ye oy veriyor. Halis niyetlerle ülkemiz iyi yönetilsin Bafra’ya iyi hizmetler gelsin düşüncesiyle hareket ediyor. 16 yıldır Bafra’da Samsun Büyükşehir’de Belediye Başkanlıklarında AK Partiye karşılıksız hizmet gelsin diye oy veriyor. Ama Bafra’mızın temel sorunlarına hiç değinilmiyor. Bafra’ya öncelik verilmiyor.

‘’BAFRA’YA KÖTÜ KOKULAR’’
Daha önceki açıklamalarımızda Bafra’nın kanalizasyon sorunu var dedik. Bafra kötü kokuyor dedik. Saski su faturalarını alırken faiş fiyat uygulamaları yapıyor, ama Bafra’nın pis su sorununu çözmek için asbestli olan şehir su şebekesi sorununu çözmüyor dedik. Büyükşehir Belediyesi diğer ilçelerine öncelik veriyor Bafra’ya üvey evlat muamelesi yapıyor dedik.

Büyükşehir Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonundan İller Bankasından Atakum, Canik ve İlkadım İlçelerinin kanalizasyon sorunlarının çözümü için Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’in kredi yetkisi aldığını ve bu ilçelerin yatırım programına aldığını biliyoruz ve Biz de basında İYİ Parti olarak eleştirip Bafra’ya üvey evlat muamelesi yapmasın dedik.

Şimdide Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR Çarşamba’ya yaptığı ziyarette Çarşamba’nın altyapı, kanalizasyon ve su şebekesi sorununu çözmek için proje hazırlatıp İller Bankasından kredi talep ettiğini belirtmiş.

Sanki Bafra’ya inat Bafralılara inat hep diğer ilçelere yatırım yapılıyor. Bafralı vatandaşlarımız Sizlere yıllardır. Hizmet gelsin diye oy veriyor. Bafra ve Bafralılar sahipsiz değildir. İYİ Parti her zaman olduğu gibi Bafra’nın sorunlarını dile getirip arkasında duracaktır. Bafra’ya hizmet gelene kadar bırakmayacaktır. Siz Çarşamba’ya , Atakum’a , Canik’e , İlkadım’a altyapı yatırımları yapın Bafra’ya üvey evlat muamelesi yapın.
Bundan sonraki seçimlerde kıymetli Bafralılar bunların hesabını sandıkta mutlaka soracaktır.
 

‘’ BAFARALILAR KİMSENİN MARABASI DEĞİLDİR.’’

İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI
Aydoğan YILMAZ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.