Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

HIRSIZLAR KAMERALARDA

Samsun’da bir grup doktorun öncülüğünde kurulan Birleşik Hayvan Koruma Vakfı,sokak hayvanları için başlattıkları kurtuluş mücadelesinde yapılan kulubeler kimliği belirsiz kişi veye kişiler tarafından çalındı

HIRSIZLAR KAMERALARDA
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2021 17:20

Samsun’da bir grup doktorun öncülüğünde kurulan United Protection of Animals Foundation (UPA), yani Birleşik Hayvan Koruma Vakfı, sokak hayvanlarına el uzatmak için Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet gösteriyor.

UPA tarafından, Antalya’nın Kaş İlçesi için hazırlanan ve garajda bekletilen kulubeler 26.04.2021 tarihinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Olay üç ayrı kamera tarafından görüntülendi.

ANBEAN GÖRÜNTÜLENDİ
Kameralara yansıyan görüntülerde, araçtan inen kişilerden bir tanesi aracın bagajını açarken, diğeri ise tek başına kulübeyi bagaja yerleştirmeye çalıştı. Ancak aracın bagajına sığmayan kulübeyi geri bırakmak zorunda kaldı.

HIRSIZLAR YILMADI
Aynı hırsızlar ikinci kez girişimde bulundu. Bu kez arcın bagaj kısmı ile direk olarak garaja girerek kulübeyi almayı başardılar ve aracın bagajı açık bir şekilde olay yerinden ayrıldılar. Şahısların görüntüleri üç ayrı kamera ile çekildi.

‘İYİLİK YAPMAK MUTLULUKTUR’
Kamera kayıtlarını inceleyerek görüntüler hakkında açıklama yapan UPA Yöneticisi Dr. Bozkurt Oğuz Sınar, “Bizler sokak hayvanları için çalışmalar yapmaya,üretmeye devam edeceğiz, bu ve benzeri davranışlarda olan kişilere şunu söylemek isteriz ki iyilik yapmak güzeldir. Sokaklardaki bir hayvan için veya bir yaşlıya,hastaya,yoksula yardım etmek etmek büyük bir mutluluktur. Ancak hırsızlık en kötü suçlardan biridir” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.