Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Başkan Şahin’in okullara ziyaretleri aralıksız devam ediyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in okullara ziyaretleri devam ediyor

Başkan Şahin’in okullara ziyaretleri aralıksız devam ediyor
REKLAM ALANI
27 Aralık 2017 17:49

Başkan Şahin, son olarak Bafra İmam Hatip Ortaokulu ve Fatma Aliye Anaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Şahin’i İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinde müdür Şerafettin Çakır karşıladı. Başkan Şahin Güzel Kuran-ı Kerim yarışmasında 1.olan okul öğrencisi Ümmü Gülsüm Teksak’a hediye verdi ve öğretmenler odasında öğretmenler ile sohbet etti.

Başkan Şahin daha sonra Fatma Aliye Anaokulu’nun düzenlediği hikaye okuma etkinliğine katıldı. Başkan Şahin’i okul müdürü Beyazıt Yıldırım karşıladı. Başkan öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerle etkinlikte buluştu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretler ile ilgili olarak şunları söyledi: “Çocuklarımız yarınlarımız ve geleceğimiz,  öğretmenlerimiz ise onları yarınlara hazırlayan ve nesillerimizi yetiştiren eğitim emekçilerimizdir. Her fırsatta okullarımızı ziyaret ediyor, bu değerlerimizle bir ve beraber oluyorum. Yaptıkları tüm etkinliklere destek oluyor ve taleplerini karşılıyoruz. Bu anlayışımızı devam ettireceğiz. Hep birlikte Bafra’mızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in hedef gösterdiği Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yılı olan 2023 yılına hazırlayacağız. Çocuklarımızın daha iyi hazırlanması için Bafra Belediyesi olarak Bilgi ve Teknoloji Evi kuruyoruz. Çalışmalarına başlandı. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz.“ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.