Dolar 32,3010
Euro 34,6729
Altın 2.407,37
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Samsun Meclisi’nde BAŞKANLAR FENA KAPIŞTI!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir arasında ‘Yat Limanı’ tartışması yaşandı

Samsun Meclisi’nde BAŞKANLAR FENA KAPIŞTI!
REKLAM ALANI
13 Ekim 2023 17:42

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Yat Limanı Marina Projesi ile ilgili imar plan değişikliğini içeren maddenin görüşüldüğü sırasında Başkan Mustafa Demir ile Atakum Belediye Başkanı Deveci arasında sert tartışmalar yaşandı.

‘YAPMAYIN, ATAKUM’A KIYMAYIN’
Cemil Deveci, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurupelit Yat Limanı’nın doldurulması ile ilgili mecliste görüşülen imar plan değişikliğine karşı çıkarak, “Ortak akılla yapalım sevgili başkanım. Yapmayın. Atakum’a kıymayın. Atakum’la çok uğraşıyorsunuz. Yeşili ticaret alanına çeviriyorsunuz. Yapmayın bunu neden yapıyorsunuz. Beraber tartışalım” dedi.

‘NE ANLARSINIZ O İŞLERDEN’
Mustafa Demir de muhalefetin Samsun’u ihya edecek bir projenin yapılmaması için uğraşan bir muhalefet anlayışı olduğunu belirterek, “5 yıllık dönemde Atakum’un canına okudunuz farkında değilsiz. Yalı Kafe için siz hayır dediniz, Marina gibi yatırıma karşı çıkıp milletvekili getitip basın açıklaması yapıyorsunuz. Ne anlarsınız o işlerden” diye karşılık verince tansiyon birden arttı.

 

 

 

 

 

‘SEVGİLİ BAŞKANIM, YAPMA!..’

Bu ifadelerin üzerine Deveci de Demir’e, “Şehir marina yapmıyor. Bir marinayı yıkıyor yeni marina yapıyor. O marinayı ben yapmadım. Sizden bir önceki belediye başkanı yaptı. Biz siyaset yapmıyoruz sevgili başkanım yapma. Bu kentte beni en iyi tanıyan sensin. Yıkıyorsunuz, döküyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim ya. Mimarları, mühendisleri belediye başkanı yapmamak lazım” yanıtını verdi.

‘NE MARİNASI? MARİNA MI O?’
Bunun üzerine Mustafa Demir de, “Ne marinası? Marina mı o? Yapma Allah aşkına. Onu bile bilmiyorsunuz. Bırak o işleri. Siz ne anlarsınız? Siz yıkmaya mahkumsunuz, yapmaya değil” dedikten sonra Deveci’nin sözünü keserek maddeyi oylamaya sundu.

Gündem maddesi, AK Partililer’in oylarıyla meclisten geçti. MHP çekimser kalırken, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi de ret verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.