Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

‘BAŞKANIMIZ EYÜB GÜLER’DİR!’

Samsun’da 14 şoförler odası başkanı ve bağlı esnafın SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler ile ilgili basına verdikleri ‘tam destek’ ilanı, gündem oluşturdu

‘BAŞKANIMIZ  EYÜB GÜLER’DİR!’
REKLAM ALANI
14 Mart 2023 08:00 | Son Güncellenme: 13 Mart 2023 22:59

Samsun’da dün il genelindeki şoförler odası yönetimleri tarafından yerel basına verilen ‘tam sayfa’ ilan, gündem yarattı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler’e ‘tam destek’ verilen ilan metninde, “Şoför esnafı, Birlik Başkanı ile birlikte hareket etmektedir” ifadeleri dikkati çekti.

GÜNDEM YARATAN İLAN VE VERİLEN DESTEK
Samsun Servisçiler Odası’nın yanı sıra Çarşamba, Bafra, Vezirköprü, Alaçam, Yakakent, Ladik, 19 Mayıs, Havza, Kavak, Tekkeköy, Asarcık, Terme ve Salıpazarı Şoförler Odası başkanlarının imzalarıyla yayımlanan ilanda SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler’e yönelik açıklamalar ve verilen büyük destek, Samsun’da adeta gündem oldu.

‘SESOB’UN BAŞKANI HACI EYÜB GÜLER’DİR’
SESOB’un, 5362 sayılı kanunla kurulan ve bu kanun ile idare edilen bir birlik olduğu belirtilerek, “Birliğin yönetim kurulu başkanı herkesin malumu olduğu üzere Hacı Eyüb Güler’dir” vurgusuyla başlayan ilanda ayrıca şu önemli ifadeler yer aldı:

“Samsun merkez ve ilçelerinde bulunan 72 esnaf odasının(42.000) esnaf ve sanatkarlarının bağlı tek kurumdur. 14 şoförler odasının ve onlara bağlı olan şoför esnafının da bağlı olduğu tek kurum, yine Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’dir. Halka, esnafa ve millete hizmeti bir görev olarak bilen Birlik Başkanımız Hacı Eyüb Güler ile birlikte hareket ettiğimizi, çalışmalarımızı önceden olduğu gibi birlikte sürdürdüğümüzü, bugün de birlikte sürdürmeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

‘BİZİ AYIRMAK İSTEYENLER…’
Özellikle son günlerde şoför esnafı olarak bizleri Birlik ve Birliğimizin değerli başkanı ile ayrı gören, görmek isteyen ve ayrı göstermek için çaba sarfedenlerin varlığı, bu açıklamayı yapmamızı zorunlu kılmıştır. Şoför esnafı Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler ile birlikte hareket etmektedir.

‘GEREKSİZ VE ETİK OLMAYAN ÇABALAR…’
Bu vesileyle, kime ve niye hizmet ettiğini kamuoyunun takdirine bıraktığımız gereksiz ve etik olmayan çabaların sonuç vermeyeceğinin de bilinmesini isteriz.

‘BAŞKANIMIZ GÜLER’İN YANINDAYIZ’
Son söz olarak Samsun ve ilçelerindeki şoför esnafı SESOB’un ve değerli başkanının yanındadır, olmaya da devam edecektir.”

‘ODA BAŞKANLARI GÜLER’E SAHİP ÇIKMIŞTIR’
Tam sayfa ilanda Hacı Eyüb Güler’e verilen destek ve bunun için kullanılan bazı ifadeler ise soru işaretleri yarattı. SESOB Başkanı Güler’in Samsun’da her kesim insan tarafından bilinen ve sevilen bir isim olması nedeniyle ilanın dikkati çekici olduğu yorumları yapıldı. İlanda, oda başkanlarının ‘bizi ayırmak isteyenler’ ifadesine dikkat çekilirken, “Oda başkanlarının Eyüb Güler ile birlikte hareket ettiklerini açıklamaları da ayrıca hem takdir edici hem de düşündürücüdür. Oda başkanları, verdikleri bu ilanla Eyüp Güler gibi bir marka isme sahip çıkmakla kalmamış, bir büyük vefa örneği de göstermişlerdir” değerlendirmesinde bulundu.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.