Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

 Bayram öncesi denetimler sıklaştı

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

 Bayram öncesi denetimler sıklaştı
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2019 12:46

Bayram öncesi denetimleri artıran ekipler, bayram süresince de görevlerinin başında olacak. Bayramda vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi adına denetimlerine hız kazandıran zabıta ekipleri, İlkadım’da Ramazan Bayramı öncesi tatlı üretimi yapan pastanelerde gıda denetimi yaptı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, imalathanelerin ve çalışanların sağlık karneleri, sağlık raporları, iş yeri temizliği, gıdaların tazeliği, üretimde kullanılan alet ve gereçlerin temizliği, beyaz önlük ve eldiven kullanımı, sineklikler gibi önem arz eden konular titizlikle incelendi. Eksikleri bulunan iş yerlerine resmi tutanak hazırlanarak eksiklerini gidermeleri için süre verildi.

“Denetimler sadece bayram öncesi yapılmıyor”
Bayram öncesinde yoğunluğun çok olduğu imalathanelere yönelik denetimlerin önemine değinen Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Bu denetimler, sadece bayram öncesi yapılmıyor. İlkadım zabıtamız özveriyle 7 gün 24 saat kesintisiz çalışıyor. Tüm şikayetler ekiplerimizce mutlaka değerlendiriliyor. Halkımız, ‘Alo:153’ numaralı telefondan ya da internet üzerinden ‘İlkadim.bel.tr’ adresinden çözüm masasına ulaşarak toplumun huzurunu kaçıran davranışları bize bildirebilir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.