Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘Beklentimiz yüksek!’

Samsun OMÜ’de Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’nda görev değişimi yaşanırken Rektör Ünal, “Mühendislik Fakültemizden beklentimiz yüksek” açıklaması yaptı

‘Beklentimiz yüksek!’
REKLAM ALANI
30 Aralık 2020 14:43 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2020 15:33

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’nda yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Yıldıray Topcu, Prof. Dr. Birol Elevli’den dekanlık görevini devraldı. Rektör Ünal, Mühendislik Fakültesi’nden beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

MÜHENDİSLİK, GÜÇLÜ BİR FAKÜLTE
Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim töreninde; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Prof. Dr. Cengiz Batuk da hazır bulundu. Makamda gerçekleşen görüşmede Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Her fakültenin bizde yeri ayrı ama şu anda Mühendislik Fakültemizden beklentimiz yüksek. Bu pandemi sürecinin sona ermesinden sonra, yüz yüze eğitime geçtiğimiz zaman Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin ders kapsamı dışında da sokağa çıkmasını istiyoruz. Şehirde, okulda, kampüste bir misyon üstlenmelerini amaçlıyoruz. Mühendislik Fakültesi güçlü bir fakülte ve biz bunun farkındayız. Bu doğrultuda bir idealimiz var oda Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni hak ettiği konuma getirmek” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Birol Elevli’ye teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Yıldıray Topcu’ya da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.
Törende Rektör Ünal, eski Dekan Elevli ile yeni Dekan Topcu’ya çiçek takdim etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.