Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘HEDEFİMİZ DAHA GÜVENLİ SAMSUN!..’

Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne alınan 24 yeni araç ile ilçelerdeki ekip sayıları artırılırken, hedefin ‘daha bir güvenli Samsun’ olduğu vurguladı

‘HEDEFİMİZ DAHA GÜVENLİ SAMSUN!..’
REKLAM ALANI
23 Ekim 2023 19:21 | Son Güncellenme: 23 Ekim 2023 19:22

Polis ekiplerinin daha aktif ve etkili kullanılması, suçun önlenmesi ve Samsun’daki huzur ve güvenin devamının sağlanması adına Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne araç takviyesi yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü ile Samsun Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından alınan 12 araç ile 12 motosikletin hizmete sunulması için, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

SUÇ VE SUÇLU İLE MÜCADELE

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, “Emniyet Müdürlüğü personelimizin 2 temel görevi vardır: Suç öncesi ve suç sonrasıdır. Özellikle ilimizde suç öncesi faaliyetlerimizde daha etkili olmak, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak noktasında elimizden geleni yapmak üzere Sayın Valimizin himayelerinde ilimizde resmi araç sayılarımızın, Yunus timlerimize ait motorize ekip sayılarımızı artırarak Samsun’da daha güvenli bir ortam oluşturmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu araçların Emniyet Müdürlüğü bünyesine girmeleri ve göreve çıkmalarıyla bundan sonra suç ve suçlu ile mücadelede daha etkili görev yapacağımız inancı ile araçlarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

EKİP SAYISI 42’YE ÇIKARILDI
Araç takviyesi sonucu Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ekip sayısı 5 iken 6’ya, İlkadım İlçe Müdürlüğü ekip sayısı 12 iken 19’a, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekip sayısı 4 iken 6’ya, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekip sayısı 7 iken 11’e, ilçelerdeki toplam ekip sayısı ise 28’den 42’ye çıktı.

Konuşmanın ardından Samsun Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki protokol, motosikletli polislerle toplu fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.