Dolar 32,5589
Euro 34,6816
Altın 2.415,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

SAMSUN KIRSALINDA ‘YOL’ SEVİNCİ!

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde yıllardır beklenen yol sorununu Büyükşehir Belediyesi çözdü. Engelli vatandaş Cafer Gül, “Artık tekerlekli sandalyemle dışarıya çıkabiliyorum” dedi

SAMSUN KIRSALINDA   ‘YOL’ SEVİNCİ!
REKLAM ALANI
30 Ekim 2022 15:12 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2022 15:13

Samsun Büyükşehir Belediyesi yol sorunu olan mahallelerin ulaşım sorununu sonlandırıyor. Çarşamba ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde uzun yıllardır var olan yol sorunu Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla tarih oldu. Yeşildere Mahallesi’nde 1300 metrelik yolu beton dökerek mahallenin ulaşım esaretini de sonlandıran Büyükşehir Belediyesi kalan 3 bin 800 metrelik bölümünde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

yol

BAŞKAN DEMİR: SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Biz göreve geldiğimizde söz verdik; ‘Yol sorunu olan mahalle kalmayacak’ diye. Bu hedefe her gün biraz daha yaklaşıyoruz. Yeşildere Mahallemiz de bunlardan biri. Uzun yıllardır vatandaşlarımız burada sorun yaşıyordu. Biz bunu görünce hemen işe koyulduk. 1300 metresini beton dökerek vatandaşlarımızın esaretini sonlandırdık. Kalan bölümü de en kısa sürede tamamlayacağız. ‘Ulaşım yüzünden sıkıntı yaşayan vatandaşımız kalmasın’ diye gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

yol

YEŞİLDERE MAHALLESİ’NDE SEVİNÇ
Yeşildere Mahalle Muhtarı Ali Çelik ise, “Uzun yıllardır yol sorunumuz vardı. Mustafa Demir Başkanımıza sorunu iletir iletmez harekete geçti. Sağ olsun bizim sorunumuzu hemen çözdü. İnsanlar yaptığı eserlerle anılır. Başkanlar değişebilir ama bu yolu yapan isim Mustafa Demir olarak anılacak hep. Neredeyse Cumhuriyet kurulduktan beri ilk betonu köyümüze Mustafa Demir döktü” ifadelerini kullandı.

yol

ENGELLİ VATANDAŞ: ÖZGÜRLÜĞÜME KAVUŞTUM!
Engelli olduğu için toz toprak olan mahallesinde evden dışarı çıkamadığını anlatan Cafer Gül, “Engelim sebebiyle dışarı bile çıkamıyordum. Yalnızca balkondan seyredebiliyordum. Çünkü yol o kadar kötüydü ki tekerlekli sandalye ile gidilmiyordu. Ama şimdi çok güzel oldu. Büyükşehir Belediyesi sadece burada yol çilesini sonlandırmadı beni de özgürlüğüme kavuşturdu” diye konuştu.

yol

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.