Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Beşir Derneği Milli İrade Nöbetinde!

Tüm Türkiye gibi Bafra’da da “Milli İradeye Saygı Nöbetleri” halkın büyük katılımıyla devam ediyor.

Beşir Derneği Milli İrade Nöbetinde!
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2016 11:32

Ülkemizin uluslararası insani yardım kuruluşlarından Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği de hem Türkiye genelinde vatan nöbetine katılıyor hem de milli irade nöbeti tutan halkımıza gıda ve çay ikramı yapıyor.

Milli İradeye Saygı Nöbetleri bütün Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da da halkın büyük ilgi ve katılımıyla devam ediyor. Vatandaşlar her akşam büyük bir vatan sevdasıyla Bafra Kent Meydanında toplanıyor. Bu toplantılara çeşitli sivil toplum kuruluşları da hem katılımcı olarak hem de hizmet vererek katkıda bulunuyor. Bu sivil toplum kuruluşlarından biri olan Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği de başından beri her akşam Bafra Kent Meydanında Milli İrade Nöbeti tutan halkımıza gıda ve çay ikramında bulunuyor.

Beşir Derneği gönüllüleri bununla kalmıyor, meydan boşaldığında çevre temizliği yaparak hizmetini sürdürüyor.ikinci

Beşir Derneği  kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, Sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, Hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmek şiarıyla çalışmalarına devam ediyor.

Görüşlerini aldığımız Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Bafra Temsilcisi Ahmet Cemal Kazancı : “Beşir Derneği olarak görevimiz, milletimizin hayır ve yardımlarını yurdumuzda ve tüm dünyadaki mazlumlara ulaştırmak. Kuruluşumuzdan bu güne bu hizmeti hakkıyla vermeye çalışıyoruz. Dünyandaki tüm mazlumlara, halkımızın yardımlarını ulaştıran gönül köprüsü olmak için gayret ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Devamında: “Dünyadaki bütün mazlumların ümit kaynağı olan halkımız, vatanımız ve devletimize 15 Temmuzdan itibaren yönelen tehdite karşı da tüm milletimiz gibi biz de tüm kalbimizle, imkanlarımızla teyakkuz halindeyiz. Vatan Nöbetinde milletimizle birlikte biz de nöbetteyiz. Varlık amacımıza uygun olarak, vatan nöbeti tutan halkımıza biz de imkanlarımız nisbetinde gönüllü kardeşlerimizle birlikte hizmet vermeye devam ediyoruz. Milli İrade Nöbetlerinin başlangıcından beri her gece gıda ve çay ikramının yanında Kent Meydanımızın temizliği için de gayret ediyoruz. “ dedi.üçüncü

Kazancı sözlerini:  “Devlet başkanımız “artık tamam” diyene kadar Milli İrade Nöbetlerine katılmaya, “Okçular Tepesi” nde bulunmaya devam  edeceğiz, milletimizi bu noktada kararlı görmekten de büyük mutluluk duyuyoruz” ifadeleriyle tamamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.