Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

BİZ BİZE YETERİZ!..

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi ekipleri kar yağışı nedeniyle oluşabilecek tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılabilmesi için tam kadro sahadaki yerini aldı

BİZ BİZE YETERİZ!..
REKLAM ALANI
16 Şubat 2021 19:10

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi karla mücadele ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar ile yoğun kar yağışının ardından ilçenin tüm mahallelerindeki yollar ulaşıma açıldı. Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da sürdüren ekipler kaldırımlardaki karları da temizliyor.

DENEYİMLİ EKİHLER SAHADA
Kar yağışının başladığı andan itibaren ekiplerin aralıksız karla mücadele çalışması yürüttüğünü ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Karla mücadele ekiplerimiz çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda teyakkuzda bekleyen ekiplerimiz kar yağışının etkili olduğu andan itibaren gece-gündüz demeden ilçenin dört bir yanında tüm mahallerimizde yoğun tempo ile mücadele ettiler. Yoğun kar yağışı ile yarışan ekiplerimiz hummalı çalışmaları neticesinde tüm yollarımızda olumsuzlukların oluşmasının önüne geçti. Ayrıca yollar da buzlanmaya karşı tuzlama yapıldı” dedi.

BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEM
Fen işleri, Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine ait tüm personelin karla mücadele çalışmalarında aktif görev aldığını belirten Başkan Togar, “İş makinelerimizin yolları ulaşıma açmasının ardından tuzlama aracı ve personelimiz buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kaldırımlardaki kar ve buzlarda ekiplerimiz tarafından temizlendi. Kar ve buzlanmaya karşı mücadele konusunda gece gündüz demeden tüm personelimiz ve araçlarımızı seferber ederek üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık” diye konuştu.

SOSYAL YARDIM EKİPLERİ İŞ BAŞINDA
Sosyal yardım çalışmalarının her türlü hava şartına rağmen aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Başkan Togar, “Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin dört bir yanında yemek yapamayacak durumdaki yaşlılarımız, ihtiyaç sahipleri ve korona virüsü nedeniyle evde karantinada olan vatandaşlarımıza her türlü hava şartına rağmen sıcak yemeklerini ulaştırmaya devam ediyor. Ayrıca diğer sosyal yardım konularında da ekiplerimiz ihtiyaç sahiplerinin taleplerine anında cevap verdiler” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.