Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

“ Biz burdayız, siz ortada yoksunuz”

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, partisinin Asarcık İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın, ‘Karşımızda yarışacak bir muhalefet partisi yok. Kendi kendimizle yarışıyoruz. Kendi hedeflerimizi aşmaya çalışıyoruz’ sözlerini değerlendirdi.

“ Biz burdayız, siz ortada yoksunuz”
REKLAM ALANI
26 Şubat 2018 23:05

‘KONUŞTUKÇA BATIYORLAR’

Çiğdem Karaaslan’ın, Samsun için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, “ AKP’nin Samsun Milletvekillerini eleştiriyorum diye, tepki gösterenler var. Nasıl eleştirmeyelim. Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili. Samsunlu mu? Samsun için hangi işleri yapmış, Samsun için hangi yasal düzenlemeler için mesai harcamış? Hiç. İnanın, konuştukça batıyorlar. Talimhane Caddesi neresi desen, bilmez. Saadet caddesinden tek bir kere yürüyerek geçmemiştir. Hele ki, Atakum’a koysanız kaybolur gider. Şimdi, partisinin kongresinde ahkam kesiyor. Samsun’u temsil edecek AK Parti saflarında başka biri yok mu? Samsun halkı kendi bünyesinde başka kadın siyasetçiler de yetiştirdi ama AK Parti yönetimi nedense böyle ithal tercihler yapıyor.” dedi.

“MUHALEFETE KULAK VERMİYORSUNUZ”
‘Kendi kendimizle yarışıyoruz’ lafının doğru olabileceğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Evet 16 yıldır, Türkiye’yi bir çok alanda rekortmen yaptılar. İşsizlikte, rekor üstüne rekor kırıyoruz. Ekonomik temelli intihar vakaları her geçen gün daha da artıyor. Yargıya güven, tükenme noktasında. Savaşın içine sürüklendik ve çocuklarımız şehit oluyor. 2002’den bu yana binlerce şehit verdik. Asker, polis, sivil, hep terörün azgın pençesinin mağduru oldu. Bunlara bir dur diyemediniz. Evet kendinizle yarışıyorsunuz. Çünkü muhalefet bu alanlarda sizinle aşık atamaz. Muhalefet yok, diyorsunuz. Muhalefet var ve siz muhalefete kulak vermiyorsunuz, bu nedenle burnumuz memleket olarak pislikten kurtulmuyor. Bu memlekette sadece siz yaşamıyorsunuz. Ezilenlerin haklı taleplerini sizlere ilettiğimizde dikkate alsaydınız, bugün yaşadığımız sıkıntıların belki büyük bölümü olmazdı. Siyaset, ehil olanlarca yapılmalı.

“6’NIZ BİRDEN GELİN”

Çiğdem Karaaslan’ın ezberlediği bir kaç cümleden biri aslında bu. ‘Muhalefet yok’ diyerek muhalefeti etkisizleştirmeye çalışıyorlar. 6 milletvekilisiniz. 6’nız birden gelin konuşalım tartışalım, ben size muhalefet var mı yok mu göstereyim. Kuru sıkı konuşup durmayın. Samsun’da ana muhalefeti biz temsil ediyoruz. Sizse bizi Twitter’da bile engelliyorsunuz. Muhalefete, Twitter’da bile tahammülünüz yok. İşte sizin demokrasi anlayışınız bu kadar. Muhalefete kulağınızı tıkayın, muhalefeti engelleyin; sonra da çıkıp muhalefet yok deyin. Ne ala memleket. Acaba AK Parti Hakim nezaretinde bir ön seçim yapsa, Çiğdem Karaaslan ilk 100’e girer mi bilmiyorum. Dediğim gibi, çağrım bakidir. Samsun ve Türkiye adına kendilerine soracaklarımız var. Siz gelin ya da 5 diğer vekilinizle birlikte gelin. Konuşalım, tartışalım. Ama nerde sizde o cesaret?” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.