Dolar 32,5130
Euro 34,8150
Altın 2.425,55
BİST 9.707,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

MHP’nin yerel seçimdeki başkan adayları açıklandı! 

MHP’nin bazı başkan adayları belli oldu. Genel Merkez’deki kritik toplantı sonrası kameraların karşısına geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin yerel seçim için belirlediği bazı belediye başkan adaylarını açıkladı

MHP’nin yerel seçimdeki başkan adayları açıklandı! 
REKLAM ALANI
15 Kasım 2018 15:17

Durmaz, Adana, Mersin, Manisa, Erzurum ve Aydın’da aday olacak isimleri duyururken, Ankara için “Melih Gökçek ile herhangi bir temas olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor” dedi.

Yerel seçm için MHPnin bazı illerdeki adayları belli oldu. Açıklamayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptı.

Durmaz’ın açıklamasına göre, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli’yi aday gösterecek.

MHP’de yerel seçim için adaylıkları kesinleşen başkan adaylarının isim listesi şöyle;

Adana – Hüseyin Sözlü

Mersin – Hamit Tuna

Manisa – Cengiz Ergun

Aydın – Himmet Akın

Erzurum – Serdar Sevimli

Bartın – Cemal Akın

Isparta – Yusuf Ziya Günaydın

Osmaniye – Kadir Kara

Karabük – Rafet Vergili

Polatlı (Ankara) – Gürsel Yıldızkaya

Etimesgut (Ankara) – Enver Demirel

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.