Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BU GÖSTERİ UNUTULMAZ!

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevinin yıl sonu gösterisinde özellikle veliler, çocuklarıyla hem eğlendi, hem de duygusal anlar yaşadı

BU GÖSTERİ UNUTULMAZ!
REKLAM ALANI
5 Haziran 2022 21:00

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevinde eğitim gören çocuklar, yıl sonu gösterileriyle büyüledi. Belediye hizmet binası içerisinde faaliyetini sürdüren kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören 4- 6 yaş grubu 55 çocuk yıl sonu gösterisinde hünerlerini sundu.

ŞARKILAR SÖYLENDİ, OYUNLAR OYNANDI
Minikler halk oyunları, dans ve şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı. Belediye hizmet binası çok amaçlı salonunda düzenlenen yıl sonu gösterisine ilgi yoğun oldu. Programda anasınıfı öğrencileri şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Anneler de çocuklarının heyecanına ortak oldu.

HER MAHALLEYE BİR KREŞ
Kreşin yıl sonu etkinliğine eşi Lütfiye Demirtaş’la birlikte katılım sağlayan Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Bizler, insani değerleri yüksek, hayatın her noktasında paylaşmayı bilen, bilime, sanata ve doğaya saygılı, nesiller yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda öncelikle belediye hizmet binamızda faaliyete geçirdiğimiz kreşimizin akabinde belediyemizde de bir kreş müdürlüğü kurduk. ‘Her Mahalleye Kreş ve Kültür Evi’ projemizle dar gelirli ailelerimizin çocuklarını topluma kazandırılması açısından çok önemsediğimiz bir proje. Küçük yaşta çocuklarımıza bir kimlik kazandırmak için ortak payda ve dayanışmayı artırmayı ve eğitimli ellerde kişilik kazanları için böyle bir uygulamayı tüm mahallelerimizde yaygın hale getireceğiz” dedi.

Programın sonunda son gösterilerini yapan öğrenciler, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, öğretmenleri ve ebeveynleriyle birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.