Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BU TESİS SİZİN İÇİN!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin spor altyapısı güçlü şehirlerinden Samsun’da başlattığı İlkadım Spor Kompleksi projesini tüm hızıyla sürdürüyor

BU TESİS SİZİN İÇİN!
REKLAM ALANI
4 Aralık 2022 19:03

Samsun’da, çocukların sağlıklı yetişmelerine katkı sağlayarak, gençlerin spora yönelik ilgilerini artırmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına devam ediyor. Bölgesel ve ulusal şampiyonalara hazırlanmak isteyenler için çok sayıdaki kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, FIFA standartlarında futbol sahaları gibi birçok proje başlatan Büyükşehir Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlayarak yıkılan Samsun Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunun yerine de dev spor kompleksi inşa ediyor.

BU TESİS SİZİN İÇİN!

BİN 160 SEYİRCİ KAPASİTELİ
Hentbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında antrenman sahaları, fitness salonu, olimpik yüzme havuzu, sauna, fin hamamı ve resmi turnuvaların yapılabileceği bin 160 seyirci kapasiteli müsabaka salonunun bulunacağı İlkadım Spor Kompleksi’nde temel inşaat çalışmaları sürüyor.

BU TESİS SİZİN İÇİN!

UZUN YILLAR HİZMET VERECEK
Hafriyat çalışmalarına kasım ayı başında başlanırken, temel demir bağlantı çalışmalarında yüzde 50’lik kısım tamamlandı. Kompleksin uzun yıllar hizmet verebilmesi için temel çalışmasına önem veren Büyükşehir Belediyesi, demir bağlantıları aralık ayının ilk haftası bitirecek. Ardından kolon ve perde demirleri dikilerek, ikinci hafta da temel betonu dökülecek.

BU TESİS SİZİN İÇİN!

12 MAHALLE SAKİNİ YARARLANABİLECEK
Fevzi Çakmak, Yenidoğan, Fatih, İlyasköy, Reşadiye, Rasathane, Çiftlik, Adalet, Kazım Karabekir, Bahçelievler, Kışla, Yaşar Doğu’yu kapsayan toplam 12 mahallede yaşayan 140 bin vatandaşın yürüme mesafesindeki spor kompleksinde yaklaşık 35 bin genç ve çocuk istifade edecek.

BU TESİS SİZİN İÇİN!

BAŞKAN DEMİR: DEV BİR YATIRIM
Projeyi 24 ay sonra hizmete açmayı hedeflediklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Spor, bizim en çok önem verdiğimiz hizmet alanlarımızdan birisi. Eğitimde, sporda, iş hayatında, turizmde, sanayide, birçok alanda yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Şuan temelinde demir bağlantıları yapılıyor. İnşaat alanı büyük ama bağlantıların yarısı bitti. Temel betonu da en geç bu ayın ikinci haftasında dökülecek. Bu proje üzerinde hassasiyetle duruyoruz. 3 katlı ve devasa bir yatırım. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

BU TESİS SİZİN İÇİN!

3 bin 500 metrekare büyüklüğündeki spor kompleksini 24 ayda tamamlanmayı hedefleyen belediye, inşaat alanındaki temel demir bağlantı çalışmasında son aşamaya geldi. Başkan Mustafa Demir, “Bu proje üzerinde hassasiyetle duruyoruz. 3 katlı ve devasa bir yatırım. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.