Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Gazi Mustafa Kemal Atatürk anılıyor ‘SONSUZA DEK İZİNDE…’

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 82’inci Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk anılıyor  ‘SONSUZA DEK İZİNDE…’
REKLAM ALANI
9 Kasım 2020 15:51 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2020 16:21

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 82’inci Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajda, “Atatürk ilke ve kazanımlarının sonsuza dek izindeyiz” denildi.

DÜNYA TARİHİNE MAL OLMUŞ BİR LİDER
Cemiyet Yönetim Kurulu adına 10 Kasım mesajı yayımlayan Başkan Yusuf Ziya Çakır, büyük dehası, üstün ve çağının çok ötesindeki vasıfları ile döneminin en büyük liderlerinden Atatürk’ün yalnız Türk milleti için değil, dünyada tarihe mal olmuş bir önder olduğunu vurguladı.

KALPLERDE UNUTULMAYACAK İZLER
10 Kasım’ın Atatürk’ü anmanın yanı sıra onu daha iyi anlamak için de önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Yusuf Ziya Çakır, “Fikir ve eserleriyle yaşadığı döneme ve yüzyıla damgasını vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ettiği kurtuluş mücadelesiyle sadece Türk milletinin değil, sınırlarımızın çok ötesinde yaşayan farklı dinden, dilden ve ırktan birçok insanın da kalplerinde unutulmayacak izler bırakmıştır. Türk milletinin ve dünyadaki tüm mazlum halkların kalbinde sonsuza kadar yaşayacaktır. Ata’mızın ilkelerinin ve ortaya koyduğu kazanımlarının ilelebet koruyucusu ve savunucusu olacağız” dedi.

ONURLU MİRASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş bir lider olduğunu da vurgulayan Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamıştır. Ata’mız, kurduğu Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Bu bilinçle bize Türkiye Cumhuriyeti gibi onurlu bir miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.