Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ HAZIR KITA!

Başkan Zihni Şahin’den personele önce teşekkür, sonra uyarı

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ HAZIR KITA!
REKLAM ALANI
26 Aralık 2018 13:00

Makine İkmal Dairesi personelini ziyaret eden Başkan Zihni Şahin, işçilere, “7/24 hizmet veriyoruzsunuz. Hepinizi kutluyorum. Ağır kış şartlarında her an size ihtiyaç duyulabilir, hazır olun” diye seslendi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Makine İkmal Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi’den brifing alan Zihni Şahin, personel ile de bir araya geldi. İşçileri çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Şahin, “Makinaların bakımı konusunda titiz olun. Ağır kış şartlarında her an size ihtiyaç duyulabilir” dedi.

KIŞ GELDİ, DURMAK YOK…
Başkan Zihni Şahin, beraberinde Genel Sekreter Vekili Fikret Vatansever ile birlikte Derebahçe Mahallesi’ndeki Makine İkmal Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan şahin, Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, “Belediyemizin tüm birimleri ile istişare içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ağırlaşan kış şartlarında özellikle kırsal kesimlere yönelik faaliyet gösteren hizmet birimlerimizin 7/24 mantığı ile çalışıyor” dedi.

3 İLÇEDE SEFERBERLİK
Önceki gün itibariyle yoğunlaşan kar yağışının Ladik, Salıpazarı ve Ayvacık’ta hayatı olumsuz etkilediğini hatırlatan Başkan Şahin, “Tüm ekiplerimiz bu ilçelerimizde seferber edildi. Ladik’te gece itibariyle 2 özel araç ve 2 ticari servis aracı mahsur kalmaktan kurtarıldı. Salıpazarı’nda ise 82 yaşındaki yaşlı bir teyzemiz, 112 ekipleri ile yapılan orta çalışma sonucunda hastaneye ulaştırıldı ve tedavi altına alındı. Ayvacık’ta da Kapaklık ve Hapan bölgelerinde yolda kalan araçlar kurtarıldı” bilgilerini verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ VE UYARDI
Başkan Zihni Şahin, daireyi ziyaretinde selamlaştığı ve bir süre sohbet ettiği personele ise çalışmalarından dolayı önce teşekkür etti, ardından da bir uyarıda bulundu. Başkan Şahin, işçilere, “Olumsuz hava koşullarında mesai arkadaşlarımızın zor şartlarda çalışmaya, halkımıza hizmet etmeye devam ediyor. Bunlardan birisi Makine İkmal Dairesi’nin değerli personelidir. Makinelerin bakımı konusunda biraz daha titiz olun. Özellikle kırsal alanlarda sizlere her an ihtiyaç duyulabilir. Gayretlerinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” diye seslendi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.