Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Buzun istifası buz kesmedi!

Oktay ZERRİN yazdı..

Buzun istifası buz kesmedi!
REKLAM ALANI
28 Ekim 2019 11:42

Ve Samsunspor’ da beklenen istifa: ” Buz İstifa Etti! ” Bence gerek yönetim gerekse de İrfan Bey hocamız bu kararında geç bile kaldılar!
Zira hocamız artık her kaybedilen veya berabere biten ya da galip gelinen maç sonrası basına verdiği demeçlerde ” İyi oynayamadık, üzgünüz, gol ve golleri bulamadık ” gibi sadece laf edebiyatı ile dopdolu beyanatlarda bulundu.
Ne var ki biz üzüldükçe, gol atmayı, göze hoş gelen ve bize yakışan bir futbol oynayamadıkça bu ifadelerinde zerre değeri ve hiç faydası kalmadı!
” Goller bulamadık ” da ne demek hocam? Biz aslında gol değil, goller değil kendimizi bulamadık! Her maçta korkulu rüyalar gördük. Üzüldük, saçımızı, başımızı yolduk. Binlerce taraftar takıma, futbolculara destek verdi. 30 bin izleyici ve taraftar hangi takımda görüldü? Ne yazık ki son maçlarda bu sayı da önemli miktarda aşağılara düştü!
Aslında aşağı düşen sadece seyirci ve taraftar sayısı değil; kulübün kariyeri, özgüveni ve oyun anlayışı da hızla düşüşe geçti! Hiç kimse Samsunspor’un üstünde ve vazgeçilmez değildir! Bence yönetim istifa istemede geç bile kaldı!
Bırakın liderliği, şampiyonluk hırsını; takımın Manisa FK ile arasındaki fark 6 puana kadar çıktı. Bitmedi; takım hızla play-off’ lara doğru gerilerken, peşimizdeki diğer rakip takımlar da atağa kalktı.
Peki; yazık değil mi bunca yapılan masraflara? Yazık değil mi bu güvenin zedelenmesine? Yazık değil mi ana hedef ve amaçlarımıza? Artık bundan sonra herkes taşın altına elini koymalı ve Samsunspor gerçeği için kolları sıvamalıdır yoksa bu böyle devam ederse; gerçekten işimiz çok zora girer.
Allah sonumuzu hayırlara vesile kılsın inşallah. ” Mevlam neyler, neylerse güzel eyler ” demişler. Hayırlısı olsun diyelim.
Saygılarımla.
Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.