Dolar 32,2617
Euro 34,7846
Altın 2.403,29
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

ÇAMUR YAĞDI!

Samsun’da günlerdir etkili olan Kuzey Afrika tozları, yağmurla birlikte yeryüzüne düştü

ÇAMUR YAĞDI!
REKLAM ALANI
26 Nisan 2024 20:37

Meteoroloji ve Samsun Valiliğinin uyarılarının ardından beklenen çöl tozları ve yağmur bugün etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan yağmurla birlikte günlerdir havayı kaplayan çöl tozları da yere indi. Kuzey Afrika’dan gelen toz bulutları, yağmurun da etkisi ile arabaların, binaların, asfaltın ve camların üzerine yapıştı.

ÇAMUR YAĞDI!
Yağmurun başlaması ile birlikte gökyüzündeki tozlar yavaş yavaş yeryüzüne inerken, balkonlarda çamaşırları bulunan vatandaşlar, çamur olmaması için onları topladı. Yağmur sonrası arabaların üzerinde çamurumsu tabaka oluşurken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı verilerinde Samsun’un Bafra, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerindeki hava kalitesi hassas (Hassas gruplar için sağlık etkileri oluşabilir) uyarısı verildi.

ÇAMUR YAĞDI!
Yağmurla birlikte tozların yeryüzüne indiğini ifade eden vatandaşlar ise günlerdir gökyüzünün çöl tozlarıyla kaplı oluğunu, yağmurla birlikte tozların yeryüzüne indiğini ve dışarıda asılı olan çamaşırları kötü olmaması için çabuk bir şekilde topladıklarını söylediler.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.