Dolar 32,5002
Euro 34,7280
Altın 2.489,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Canik Belediyesi Kışa Hazır

Canik Belediyesi, kış aylarında oluşabilecek olumsuzluklara karşı, aşırı yağışlara, kar, donma ve buzlanmaya karşı gerekli olan önlemleri aldı.

Canik Belediyesi Kışa Hazır
REKLAM ALANI
7 Ocak 2020 19:00

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,yurt genelinde başlayan olumsuz hava şartlarından Canik ilçesindeki vatandaşların etkilenmemesi için gerekli tedbirleri aldı. Yaz sezonunda yol açma, asfalt yol yapma, kaldırım çalışmaları gibi tüm yolları elden geçiren Canik Belediyesi kış şartlarında da çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürmek için gerekli olan çalışmaları yapıyor.Vatandaşların, kış şartlarında oluşabilecek olumsuzluklara karşı,günün her saatinde 444 55 90”nolu telefondan ilgili birimlere ulaşılabileceği belirtildi.
“YAZ-KIŞ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Canik halkının olumsuz kış şartlarından etkilenmemeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yaz dönemi boyunca güzel hava şartlarında ilçemizde yol açma, asfalt yol yapma, yol iyileştirme, kaldırım çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemizle birlikte aralıksız sürdürdük. Bu anlamda hem Büyükşehir Belediyemize, hem de Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza aynı hızla kış aylarında da devam ediyoruz. 53 mahallemizin yollarında ulaşımın ve günlük yaşamın kış şartlarından doğabilecek olumsuzluklarına karşı, iş makinalarımızla teyakkuz halindeyiz.Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için, Büyükşehir belediyemizle koordineli bir şekilde, iş bölümü yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AFAD’dan gelen uyarı ve talepler de ekiplerimiz tarafından yerine getiriyor. Ana ulaşım yollarımızı, minibüs otobüs güzergâhları, sağlık ocakları ve diğer kurum binaları yolları önceliğimiz olacak. Kardan dolayı kapanabilecek yollarımızı açmak için ekiplerimiz gerekli olan tüm iş makinaları ile 24 saat hizmet verecek şekilde hazırlıklarını tamamladı” diye konuştu. Başkan Sandıkçı,araç sürücülerinin de kış aylarında araçlarında mutlaka kış lastiği ve zincir bulundurmaları, kış şartlarına hazırlıklı olmaları tavsiyesinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.