Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

CANİK BELEDİYESİ’Nİ TEBRİK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, atıl durumdaki orman okulunu restore ederek çocuk ve gençler için doğa okulu haline getiren Canik Belediyesi’ni tebrik etti

CANİK BELEDİYESİ’Nİ  TEBRİK!
REKLAM ALANI
11 Haziran 2023 14:20 | Son Güncellenme: 11 Haziran 2023 16:55

Samsun’un Canik İlçesi Gürgenyatağı Mahallesi’nde belediye tarafından atıl durumdaki okul ve lojmanlardan oluşan binaları restore ederek çocuklar ve gençler için doğa okulu haline getiren Canik Belediyesi,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından tebrik edildi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, ‘Çocuklarımız için büyük kazanım’ olarak nitelediği orman okulları gibi çevre projelerinin artırılmasını diledi.

Türkiye’nin ilk devlet destekli orman okulu olma özelliğine sahip Canik Orman Okulu, Emine Erdoğan tarafından takdirle karşılandı.

CANİK BELEDİYESİ’Nİ TEBRİK EDİYORUM
Emine Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yeşilin içinde bir okul…
Tabiatın bir parçası oldukları bilinciyle yetişen çocuklarımız, şüphesiz toprağı, suyu, havayı daha güçlü koruyacaktır.
Bunu öngörerek Orman Okulu projesini hayata geçiren Samsun Canik Belediyesi’ni tebrik ediyorum.

EKOLOJİK YAŞAMIN ÖNEMİ VE DOĞA SEVGİSİ
Okulda çocuklarımıza organik üretimin nasıl yapıldığı, #SıfırAtık hareketinin ne olduğu uygulamalı olarak anlatılırken, ekolojik yaşamın önemi ve doğa sevgisi aşılanıyor.

Çocuklarımız için büyük bir kazanım olarak gördüğüm çevre projelerinin katlanarak artmasını diliyorum.”

BAŞKAN SANDIKÇI: MORAL VE GURUR VERİCİ
Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gürgenyatak Mahallemizde gençlere ve çocuklara doğa bilinci kazandırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Canik Orman Okulu, tüm Türkiye’de örnek gösterilmeye devam ediyor. Hanımefendileri Emine Erdoğan’ın okulumuz için yaptığı değerlendirmeler bizlere büyük moral ve gurur vermiştir. Ülkemizde çevre konusunda yaptıkları herkesin takdirini kazanan sayın Emine Erdoğan’a şahsım ve Canik halkı adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Sandıkçı okulda, ‘Sıfır Atık, Ekolojik Okuryazarlık, Çevre Bilgisi, Küresel İklim Değişikliği, Oryantiring, Doğal Yaşam ve Sosyal Beceri, Doğada Sanat’ eğitimleri verildiğini de sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.