Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CANİK EKİPLERİNDE DURMAK YOK!

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ekip ve vatandaşların deprem bölgeleri için seferber olduğunu belirterek, tüm imkanları ile deprem bölgesinde olduklarını söyledi

CANİK EKİPLERİNDE DURMAK YOK!
REKLAM ALANI
13 Şubat 2023 16:15

Samsun’da Canik Belediyesi’nin deprem bölgesi için ilçede başlattığı yardım kampanyasında vatandaşlar depremzedelere yardım edebilmek için seferber oldu. İlçede depremzedelere yardım edebilmek için seferber olan vatandaşlar tarafından çok kısa bir sürede büyüyen yardımlar, Canik Belediyesi tarafından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde deprem bölgesine gönderildi. Canik Belediyesi tarafından depremin hemen ardından bölgeye sevk edilen CAK Canik Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri, iş makinaları ve sıcak yemek aracı Gönül Sofrası, bölgede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

CANİK EKİPLERİNDE DURMAK YOK!

BÖLGEYE 50 TIR YARDIM
Vatandaşlar tarafından belediye yardım kabul noktalarına getirilen ve ekiplere teslim edilen yardım malzemeleri, belediye personelleri ve gönüllü vatandaşlar tarafından hazır hale getirilerek TIR’lara yüklendi, depremin ilk gününden bu yana bölgeye 14 kafilede 50 TIR yardım gönderildi.

CANİK EKİPLERİNDE DURMAK YOK!

ARAMA KURTARMA’DAN
SEVİNDİRİCİ HABERLER
Deprem bölgesinde arama ve kurtarma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden CAK Canik Belediyesi arama kurtarma ekiplerinden sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Ekip, Kahramanmaraş’ta Hayrullah Mahallesi’ndeki yıkılan binanın enkazında kalan 60 yaşlarındaki Samir isimli kişiyi sağ olarak kurtardı. Bölgede faaliyet gösteren arama kurtarma ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen çalışmalar enkazdan yaralı olarak çıkarılan kişi tedavisi gerçekleştirilmek üzere sağlık ekiplerine teslim edildi.

CANİK EKİPLERİNDE DURMAK YOK!
‘DEPREM BÖLGESİNDE
HUMMALI ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ’
Deprem bölgesinde çalışmaların koordine bir şekilde sürdürüldüğü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ülkemizi derinden yaralayan depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımızı bölgede yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerimiz bölgede çalışmalarına devam ediyor. Arama ve kurtarma ekiplerinin bölgede gerçekleştirdiği hummalı çalışmalarla İnşallah depremden etkilenen tüm şehirlerimizden güzel haberler alamaya, devam edeceğiz. Belediyemizden sevk ettiğimiz iş makinaları bölgede aktif olarak görev yapıyor. İlçemizde yardım seferberliğimize destek veren vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği yardımları koordineli bir şekilde depremzedelere ulaştırıyoruz. Tüm imkanlarımızla deprem bölgesindeyiz. Özellikle deprem bölgesinde kış şartları olması ihtiyaç duyulan soba, ısıtıcı, odun ve kömür sevkiyatlarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle birlik ve dayanışma ile bu zorlu günleri hep birlikte atlayacağız” dedi.

SOBA VE ISINMA KOVALARI: Canikli vatandaşlar tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere bağışlanan konteyner, soba, ısınma kovaları, odun ve kömürler Canik Belediyesi tarafından depremzedelere ulaştırdı.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.