Dolar 32,5115
Euro 34,8392
Altın 2.488,22
BİST 9.509,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Canik Hayvan Pazarı ÇOK SIKI KURALLAR!

Samsun’da Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı açıldı. Pazar yerine küpesiz ve pasaportsuz kurbanlıklar alınmıyor

Canik Hayvan Pazarı   ÇOK SIKI   KURALLAR!
REKLAM ALANI
9 Haziran 2023 17:48

Samsun’da kurbanlık hayvanlar, Canik Belediyesi veteriner hekimlerince tek tek kontrol edilerek pazara kabul ediliyor. Dereler Mahallesi’nde kurulan ve güvenliği Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince sağlanan ve 7 gün 24 saat kamera sistemi ile takip edilen Canik Canlı Hayvan Pazarı’na küpesiz ve pasaportsuz kurbanlıklar alınmıyor.

Hayvan Pazarı

HER DETAYI İLE ÖRNEK BİR PAZAR
Canik Canlı Hayvan Pazarı’nda vatandaşlar ve kurbanlık hayvan satıcıları için gerekli tüm imkânların bulunduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canlı Hayvan Pazarımızda vatandaşlarımız ve yetiştiricilerimiz için tüm imkânları sunmaktayız. Her sene olduğu gibi modern yapısı ve hizmet alanıyla Karadeniz Bölgesi’nde örnek gösterilen pazarımızda şehir dışından ve şehir içinden birçok üreticimizi ağırlayacak, vatandaşlarımızın steril bir ortamda kurban ibadetini gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Her detayı ile örnek bir pazar alanına sahibiz. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk. Vatandaşlarımız ekiplerimiz eşliğinde sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık hayvan alış satış işlemlerini gerçekleştirebilecek” dedi.

Hayvan Pazarı

PAZAR İÇERİSİNDE İDARİ BİNA
Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda yer almak isteyen satıcıların pazar alanında bulunan idari binaya başvuruda bulunabileceği belirtilirken, hayvan pazarının Kurban Bayramı süresince hizmet vermeye devam edeceği kaydedildi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.