Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

CANİK, ‘RAMAZAN’A HAZIR!

Canik Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak sosyal yardımlarla ilgili hazırlıklarını tamamladı

CANİK, ‘RAMAZAN’A HAZIR!
REKLAM ALANI
16 Mart 2022 20:41

Canik Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak sosyal yardımlarla ilgili hazırlıklarını tamamladı. Canik Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım Komisyonu üyeleri tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilen tespit çalışmaları sonucu ihtiyaç sahibi aileler belirlendi. Canik Belediye Encümeni, Meclis üyeleri ve muhtarların da katkılarıyla gerçekleştirilen resmi sorgulamalar neticesinde ailedeki kişi sayısı, muhtaçlık durumu dikkate alınarak hangi aileye hangi kalemde ne şekilde yardım edileceğinin tek tek tespiti yapıldı.

‘ULAŞILMADIK GÖNÜL KALMAYACAK’
Ramazan ayının yardım ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak sosyal yardımlarla ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi. “Bu Ramazan’da da ilçede ulaşılmadık hiçbir gönül kalmayacak” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Nerede ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa hepsine ulaşmayı hedefliyoruz. Sadece Ramazan’da değil, yılın diğer zamanlarında da bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz” dedi.

DOLU DOLU BİR RAMAZAN
Yardımların hiçbir vatandaşı rencide etmeden titizlikle yapıldığını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bu manada muhtarlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli şekilde tespitlerini yaptığımız ailelere Ramazan kolisi kumanya yardımı, alışveriş kartı yardımı, günlük sıcak yemek yardımı gibi birden çok kalemde yardım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca ‘Yetim Buluşması’ adı altında şehrimizde bulunan tüm yetim ve öksüz yavrularımızla bir araya gelerek onlara yönelik özel programlar düzenleyeceğiz. Her akşam ihtiyaç sahibi bir ailemizin sofrasına bağdaş kuracak, gönül sofraları oluşturacağız. ‘Komşuluk Hakkı İçin Komşunun Sesi Ol’ ve ‘Dert Etmeyin Biz Varız’ diyerek hayata geçirdiğimiz kardeşlik seferberliği ile daha çok ailemize ulaşacak, daha çok çocuğumuzun yüzünün gülmesine vesile olacağız. Gıda paketi, alışveriş çeki, günlük sıcak yemek gibi yardımlarımızın yanı sıra Ramazan ayının maneviyatına uygun kültürel programlarımıza da devam edeceğiz. Her Ramazan olduğu gibi ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düsturuyla çalınmadık kapı, ulaşılmadık hane, girilmedik gönül bırakmayacağız. Vatandaşlarımızla olan kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz. Sosyal yardım faaliyetlerimiz ve kültürel etkinliklerimizle Ramazan ayını inşallah manevi atmosferine uygun bir şekilde idrak etmiş olacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.