Dolar 32,6003
Euro 34,8766
Altın 2.495,92
BİST 9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

CANİKLİ ÇOCUKLARA ‘ÇANAKKALE’ ÖDÜLÜ!

Canik Belediyesi geçen aylarda ilçedeki ortaokullarda düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri Çanakkale’ye uğurladı

CANİKLİ ÇOCUKLARA ‘ÇANAKKALE’ ÖDÜLÜ!
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2022 23:06

Canik Kaymakamı Mahmut Halal ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın katılımıyla gerçekleştirilen uğurlama töreninde öğrencilerle aileleri arasında duygulu anlar yaşandı. Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi programına katılan 50 öğrenci Bursa, Çanakkale ve İstanbul’u ziyaret ederek Samsun’a dönecek.

‘İZLENİMLERİNİZİ NOT ALIN’
Geziye katılan öğrencileri uğurlamak üzere kısa bir konuşma yapan Canik Kaymakamı Mahmut Halal, “Hepinizi yarışmadaki başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. Ben sizden, gezi izlenimlerinizi not almanızı istiyorum” dedi.

BAŞKAN SANDIKÇI TEBRİK ETTİ
Geziye katılmaya hak kazanan öğrencileri tebrik eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ise, “Selam Sana Ey Kudüs kitabımızla ilgili düzenlemiş olduğumuz bilgi yarışmasında sizlere gezi sözü vermiştik. Bu geziye katılmaya hak kazandığınız için hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Gezinin tarihi önemine değinen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bu sadece bir seyahat değil. Sizden istediğim, gezeceğiniz tarihi yerlerle ilgili önceden bir araştırma yapın. Çünkü adım attığınız her yerde tarih var. Özellikle Çanakkale’de adım attığınız her yerde toprakta gömülü şehitlerimiz var. Gezdiğiniz yerlerle ilgili o zamanki tarihi şartları da öğrenip anımsarsanız bu gezi sizin için çok daha verimli geçecektir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.