Dolar 32,5490
Euro 34,8241
Altın 2.439,12
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

“Çare Muharrem İnce”

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına devam ediyor

“Çare Muharrem İnce”
REKLAM ALANI
10 Haziran 2018 17:28

“HA DÜŞTÜ HA DÜŞECEK”

Akcagöz bu defa Asarcık’taydı. Asarcık’ta, Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Başkanı Recep Demirtaş ve yetkililerle bir araya gelen Tufan Akcagöz, 24 Haziran seçimlerinin tarihi önemi hakkında konuştu. 16 Nisan referandumu ile geçen Anayasal değişikliğin, 24 Haziran’la birlikte yürürlük kazanmasının istendiğini dile getiren Tufan Akcagöz, ‘Akıllı olmalıyız. Millet, kendi iradesine ipotek koyan bir değişikliğe asla onay vermemelidir.’ dedi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin performansının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tedirgin ettiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Erdoğan tedirgin. Erdoğan büyük korkular içinde. Erdoğan’ın, büyük korkular içinde olduğunun en büyük kanıtı, gaflarıdır. Konuşmaları, bütünlük içinde değil; aksine darmadağınık. Hele bir de prompter’den okumuyorsa, hepten şaşırıyor. Rahmetli Ecevit, son dönemlerinde üç beş kelime karıştırdı diye topa tutmuşlardı. Şimdi âlâsı var. Tayyip Erdoğan’ı bu hale sokan, Muharrem İnce’nin bizzat kendisidir. İnce, halk dilinden konuşan, özlediğimiz bir siyaset adamıdır. Memleketin geleceğinden başka hiç bir kaygı ve düşüncesi yoktur. Gece yarıları mitingler yapıyor. Millet saati düşünmeden o mitinglere katılıyor. Vatandaş, Muharrem İnce’de kurtuluşu görüyor, umudu görüyor, çareyi görüyor. Tayyip Erdoğan ise, abandone olmuş boksör gibi, ha düştü ha düşecek. 24 Haziran’a çok az zaman kaldı. Bilin ki, Tayyip Erdoğan ve ekibi gidiyor, koltuğunu değil memleketi düşünen, dürüst kadrolar iş başına geliyor.” dedi.

“ÇARE, TAZE KANDA”
Asarcık halkının, küçük vaatlere kanmayacağını söyleyen Tufan Akcagöz, “Vaatlerin bini bir para. Bu mesnetsiz vaatlere Asarcıklı artık kanmaz, kanmayacaktır. Söylediklerinin gerçeklerle alakası, bağı yok. Ekonomiden haber verin diyoruz, o konuya hiç girmiyorlar. Neden? Çünkü söyleyecek sözleri yok. Ekonomi berbat. Esnafın hali nedir diye soran yok. Vatandaş kepenk kapatmak zorunda kalıyor. Seçimden sonra ne oluruz, Allah bilir. Sermaye piyasaları açısından muteber devlet olma özelliğimizi gün geçtikçe yitiriyoruz. Bu karanlık tablo, hepimizin cebine yansıyor. Artık bu sıkıntıları dolaylı değil, doğrudan hissediyoruz. Çaresiz miyiz? Değiliz. Ancak şunu bilmek zorundayız. Tayyip Erdoğan’ın elinde, ülke ekonomisini düzeltecek formüller kalmadı. O halde çare, taze kanda. Taze kan, Muharrem İnce’dir. Asarcık halkı bu nedenle, memleketin geleceği için eski alışkanlıklarından kurtulmalıdır. Kurtuluş, Muharrem İnce’nin Başkan olmasından geçer. Bunu herkes böyle bilsin. “ diye konuştu.


Tufan Akcagöz, Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Recep Demirtaş’ı ziyaretinden sonra Asarcıklı vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti, Muharrem İnce seçeneğinin önemini anlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.