Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇARŞAMBA’DA MUHTEŞEM GÖSTERİ!

Çarşamba Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde, çocuklara karne hediyesi olarak organize edilen Yetenek Sirki yoğun ilgi gördü

ÇARŞAMBA’DA  MUHTEŞEM GÖSTERİ!
REKLAM ALANI
30 Ocak 2022 16:42 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2022 17:55

Yarıyıl tatilinde çocuklar eğlenceye doysun diye ücretsiz şekilde düzenlenen Yetenek Sirkine ilgi yoğun oldu. 2 seans şeklinde düzenlenen programa yaklaşık 3 bin kişi katıldı.Çocukların eğlenceye doyduğu program, renkli anlara sahne oldu. Çarşamba Belediyesi, vatandaşın katılımını kolaylaştırmak adına, ilçenin belirli noktalarından sirk gösterisinin yapılacağı alana otobüs kaldırdı.


‘GÜCÜMÜZÜ SEVGİDEN ALIYORUZ’
Çocuklar için bir karne hediyesi olarak sirk gösterisi düzenlediklerini ifade eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, şunları söyledi:
“Çocuklarımız güldü, eğlendi biz mutlu olduk. Yarıyıl tatili için çocuklarımıza böyle bir hediye düşündük. Aileleri de sağ olsunlar, programımıza katılım yoğun oldu. Ailecek eğlenebilecekleri bir sirk gösterisi ile hemşehrilerimizle buluştuk. Hem büyükler hem küçükler doyasıya eğlendiler. Biz gücünü, sevgiden, mutluluktan, gülen gözlerden alan bir belediyeyiz. Bu tarz kültür sanat organizasyonlarımızla da büyükler, günlük hayatın stresinden bir nebze uzaklaşıyor. Geleceğimizin mimarı gençlerimiz, çocuklarımız eğlenme fırsatı buluyorlar. Rabbim çocuklarımızın yüzlerinden gülücükleri eksik etmesin. İnşallah daha birçok organizasyonla daha çocuklarımız, gençlerimiz, hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.