Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

ÇARŞAMBA’NIN UMUDU!

Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba Organize Sanayi Bölgemizde(OSB) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah OSB’miz ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi

ÇARŞAMBA’NIN UMUDU!
REKLAM ALANI
12 Nisan 2022 20:25

Çarşamba Belediyesi tarafından organize edilen iftar programında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçe protokolü ve muhtarlar bir araya geldi.

MÜZAKERECİ VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK
Muhtarların yerel yönetimler açısından çok değerli olduğunu vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Muhtarlarımızla diyaloğumuzu güçlü tutarak hemşehrilerimize daha hızlı ve kaliteli şekilde hizmet ulaştırıyoruz. Ortak aklı ön plana koyan, çözüm odaklı, müzakereci ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın muhtarlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesini sağlamak adına muhtarlık hizmet binalarının belediyemiz koordinesinde yapım çalışmalarına başladık ve bazılarını tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Her anlamda tüm hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak, daha konforlu bir hayat sunmak için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

‘İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ’
Çarşamba için azim ve istikrarla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Doğan, “143 mahallemizde, belirli bir plan dahilinde yol çalışmalarımız devam ediyor. Yol çalışmalarımızda birinci hedefimiz, tarımsal üretimi de arttırmak adına kırsal mahallelerde tarla yollarına kadar ulaşım sorununu çözmeyi amaç edinmekti. Bu nedenle şehir merkezinde altyapı çalışmaları başlayıncaya kadar geçen süreçte, kırsal mahalle yollarında çalışmalarımıza ağırlık verdik. Bir yandan da şehir merkezimizde, mahallelerimizi çağın şartlarına uygun hale getirmek adına çalışıyoruz. Öncelikli olarak merkez mahallelerden başladığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlandığında biriken yağmur suyu ve taşkınların da önüne geçmiş olacağız” diye konuştu.

ÇARŞAMBA OSB’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
“Öncelik aş, öncelik iş diyerek ilçemizde istihdamı arttırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Doğan, ayrıca, “Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. OSB, ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. İlçemizdeki sportif faaliyetleri geliştirmek ve gençlerimize yeni sosyal alanlar oluşturmak adına Üçköprü, Ali Fuad Başgil, Şenyurt, Umut ve Cumhuriyet Mahallerimize futbol sahaları kazandırdık. İlçemizde eğitimden spora, üretimden istihdama her gün bir öncekinden daha iyisini yapma gayretiyle çalışmalarımızı icra ediyoruz” açıklamasında bulundu.

KÖKTAŞ: ÇOK MÜCADELE ETTİK
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da konuşmasında şunları söyledi:

“Çarşamba OSB için yıllardır çok mücadele ettik, sonuna da geldik. Temelini atan, fabrikasını açan yatırımcıların bir an önce hizmete girip istihdam ve katma değer sağlamalıdır. Bununla birlikte Çarşamba OSB çok ciddi bir merkez olacak. Bu anlamda bizler de şehrimiz adına TBMM’de gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kanunları, mevzuatları çıkartıyoruz. En son çıkan kanunda siz değerli muhtarlarımızı ilgilendiriyordu. Muhtar maaşlarına düzenleme getiren teklif kabul edildi. Hayırlı uğurlu olsun.”

İftar programına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan, ilçe protokolü ve Çarşamba Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.