Dolar 32,5592
Euro 34,9064
Altın 2.433,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

CEZA YAĞDI!

Samsun’da kahvehane önünde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 3 kişinin yaralanması olayıyla ilgili tutuklanan 4 kişiye 12 yıl ile 15 yıl arasında hapis cezaları verildi

CEZA YAĞDI!
REKLAM ALANI
2 Aralık 2022 20:01 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2022 20:02

Samsun’un Atakum İlçesi Taflan Yalı Mahallesi’ndeki bir kahvehane önünde 16 Temmuz 2021’de gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, tabanca ve 2 pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 52 yaşındaki Bayram Taşkara ve oğlu Recep Taşkara ile Ali Keskin ve Bilgivar Akpınar yaralandı. Ağır yaralanan Bayram Taşkara kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 CEZA YAĞDI!

MAHKEME, 4 KİŞİYİ CEZALANDIRDI
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili İlhan T.C., Şeref A., Nurettin G. ve Adem A.’yı gözaltına aldı. Tutuklanan şüpheliler hakkında Samsun 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın son duruşmasında İlhan T.C. ve Şeref A. 15’er yıl, Adem A., 13 yıl ve Nurettin G. ise 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 CEZA YAĞDI! 
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.