Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CHP İYİ Parti İttifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi için ortak aday çıkarma kararı aldı. Alınan karar sonrasında gözler İYİ Parti CHP ittifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayına çevrildi.

CHP İYİ Parti İttifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?
REKLAM ALANI
13 Aralık 2018 09:51

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde ittifak kararı aldı. İki parti, Samsun Büyükşehir Belediyesi için ortak başkan adayı çıkartacak. Merak edilen soru ise CHP ve İYİ Parti ittifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı.

CHP İYİ PARTİ İTTİFAKININ ADAYI KİM OLACAK?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği görüşmeden ittifak kararı çıktı. CHP yerel seçimlerde bazı illerde aday çıkarmayarak İYİ Parti’yi destekleyecek. Aynı şekilde İYİ Parti’de bazı illerde aday çıkarmayarak CHP’yi destekleyecek. Yapılan anlaşma sonrasında gözler Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrildi. Konu ile ilgili her iki partiden de henüz resmi bir açıklama gelmedi.

AK PARTİ ADAYLARINI AÇIKLIYOR

AK Parti yerel seçimler öncesinde başkan adaylarının büyük çoğunluğunu açıkladı. Bazı ilçe belediye başkanlarının ise 14 Aralık Cuma günü açıklanacağı belirtildi.

CHP ve İYİ Parti ise belediye başkan adaylarını açıklama konusunda aceleci davranmıyor. Dün gerçekleşen İYİ Parti CHP görüşmesinin sonrasında her iki partinin de ilerleyen süreçte adaylarını açıklaması bekleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.