Dolar 32,5692
Euro 34,7679
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

CHP Samsun’dan ‘Atatürk Düşmanları’na suç duyurusu!

CHP Samsun İl Başkanlığı Mustafa Kemal Atatürk’e özel bir tv kanalında yapılan hakaretlerle ilgili olarak suç duyurusunda bulundu

CHP Samsun’dan ‘Atatürk Düşmanları’na suç duyurusu!
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2017 22:19

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz ve il örgütü yöneticileri Atatürk´e hakaret edilen TVNET Kanalı ve yazarlar Mustafa Armağan, Yavuz Bahadıroğlu ve Süleyman Yeşilyurt hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

CHP İl Başkanı Akcagöz, Samsun Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde toplumun geniş kesimleri tarafından yakından görüldüğü üzere, hükümet üyelerinden TV yorumcularına kadar bir çok kişinin ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı olan Mustafa Kemal Atatürk’e karşı açık ya da üstü kapalı hakaret sözleri ettiklerine şahit oluyoruz. Toplumu yanıltmaya ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün itibarını zedelemeye çalışan iftiracıların karşısında, dün olduğu gibi bugün de çelikleşmiş Kuvay-ı Milliye ruh ve inancımızla duracağız” dedi.

BAŞKANLARA UYARI: SAMSUN’U KİRLETMEYİN

“Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi evladıyız” diyen Başkan Akcagöz, “Ona söylenilen söz, bize söylenmiş demektir ve onun şahsına yönelmiş her türlü hakaret, bizzat Türk tarihine hakaret anlamını taşır. Bu sözde tarihçi ve yazarları Samsun’a davet eden AKP’li belediye başkanlarına buradan bir uyarı yapmak isteriz. Kendinize gelin. Milletin parasıyla, milletin atasına söven sözde tarihçileri getirerek Samsun’u kirletmeyin” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.