Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Çarşamba Ticaret Borsası yönetimi TOBB’DA

Samsun’da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde yeniden güvenoyu alan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi

Çarşamba Ticaret Borsası yönetimi  TOBB’DA
REKLAM ALANI
23 Ekim 2022 16:15

Samsun’da Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve Meclis Başkanı Hacı Toraman, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çarşamba Ticaret Borsası

ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIMLAR
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Yılmaz ve yönetimine başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Borsa Başkanı Yılmaz ise şunları söyledi:

Çarşamba Ticaret Borsası

“Sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında, üyelerimizin iradelerini, demokratik bir ortamda sandığa yansıttıkları, sağduyunun hakim olduğu bir seçim gerçekleştirdik. Bu vesile ile Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na üyelerimizin büyük katkılarıyla 4’üncü defa seçildim. Karşımızda aday yoktu ancak en önemlisi üyelerimizin bizi bir kez daha kabul etmesidir. İlçemize ve üyelerimize hizmette bulunmak için Çarşamba’da görevimize devam edeceğiz. Bugün de sayın başkanımızı ziyarete geldik. Sorunlarımızı anlattık. Sağ olsun başkanımız her zamanki gibi sorunlarımız dinledi. Çözüm odaklı yaklaştı. Gerekli mercilere bizi intikal ettiriyor, orada dertlerimizi anlatıyoruz. Başkanımız var olduğu müddetçe biz odalar borsalar olarak hizmet için yanındayız ve başkanımızı her dönem olduğu gibi bu dönemde de destekliyoruz.”

Çarşamba Ticaret Borsası

BANDIRMA VAPURU VE ÇARŞAMBA PİDESİ
Ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Başkan Hisarcıklıoğlu’na, 1919 yılında Atatürk’ün Samsun’a çıkarma yaptığı Bandırma Vapuru’nun maketini, Meclis Başkanı Hacı Toraman ise coğrafi işareti Çarşamba Ticaret Borsası tarafından alınan meşhur Çarşamba pidesini takdim etti. Hisarcıklıoğlu; Yılmaz, Toraman ve ÇTB Meclisi’ne nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için teşekkür etti.

Çarşamba Ticaret Borsası

Ziyarete ayrıca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Servet Zeren ve Selim Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Atsan ve Erol Akça, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, meclis üyeleri, Remzi Erdönmez Nurettin Öztekin, Mehmet Arslan, Hüseyin Işık, İlhan Peker, Mehmet Çalışkan, Murat Şen ve Genel Sekreter Sercan Yaşar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.