Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

CHP Lideri Samsun’a geliyor!

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun temmuzun ilk haftası Samsun’a geleceğini açıkladı

CHP Lideri Samsun’a geliyor!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2021 18:02

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun temmuz ayının ilk haftasında Samsun’da olacağını belirterek, “Esnaf, STK temsilcileri ve vatandaşlarımızı genel başkanımızla bir araya getirmeyi planlıyoruz” dedi.

ESNAF, STK’LAR VE HALKLA BULUŞACAK
Fatih Türkel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu belirli programlar yapmak üzere Samsun’a gelecek. Henüz net bir tarih olmasa da gelecek ayın ilk haftasında bu ziyaretin gerçekleştirilmesi için uğraşıyoruz. Milletvekillerimizle birlikte sahada esnaf odaları, demokratik kitle örgütlerini ve derneklerini ziyaret ediyoruz. Genel başkanımızı Samsun’da esnaf, STK temsilcileri ve vatandaşlarımızla buluşturmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

‘ERKEN SEÇİM KAÇINILMAZDIR’
Türkiye’nin büyük bir ekonomik kriz içerisinde olduğunu, halkın her kesiminin büyük zorluklar içerisinde yaşamını sürdürdüğünü öne süren Fatih Türkel, “Artık miadını doldurmuş bir hükümet var ve bu nedenle ülkemizin bir an önce erken seçime gitmesi gerekiyor. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmasının tek yolu erken seçimdir. Zaten bu gidişat AK Parti’yi erkem seçime zormlayacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.