Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeniden İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’na seçilen Ömer Süslü’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
REKLAM ALANI
16 Mart 2018 20:45

SANDIKLAR AYNI ANDA AÇILSIN

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz, yeniden il başkanlığına seçilen Ömer Süslü’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Siyasi partiler bir çok seçimi geride bıraktı fakat 2019 seçimleri ülkemiz için çok farklı olacak. Milletimize 2019 seçimlerinde sandıklara sahip çıkmaları konusunda çağrıda bulunmak istiyorum. Çünkü iktidar seçim ittifakı kanun teklifi ile minareyi çalacağını ilan etmiş ve kılıfını hazırlamaya çalışmaktadır. Ülkemizde seçimler esnasında sandıklar doğu illerinde saat 16:00’da batı illerinde ise saat 17:00 sularında açılacak. AK Parti ise saat 16:00’da açılacak sandıklarda kaybedeceğini anlarsa seçim güvenliği olmadığı gerekçesi ile 17:00 de açılacak sandıkları açtırmadan seçimi iptal edecektir. Biz yeni bir parti olduğumuz için sandık başına resmi görevli koyamıyoruz. Fakat müşahitlerimiz sandık başında olacak ve diğer partiler ile birbirimize destek sağlayabiliriz. Ülkemizin geleceğinden kaygı duyar hale geldik. Çocuklarımızın geleceğini kurtarmak için sahalarda olup, daha çok çalışacağız” dedi.

 

BU SEFER ÖYLE OLMAYACAK

Demokrasi ve özgürlük ilkelerinde ülkenin zor günler geçirdiğine dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz ise, “ 2019 yılındayız ve Türkiye7de seçimi kaybedip kazanmayı değil oyların çalınıp çalınmayacağını konuşur hale geldik. Zamanında trafoya giren kedileri çok iyi biliyoruz. Fakat bu sefer öyle olmayacak. Bu defa trafoya giren kedinin kuyruğundan yakalamak zorundayız. Atalarımız bu aziz memleketi bize bir somun ekmek bir tas hoşaf ile kazanarak bıraktılar. ‘Bana yemek gelmedi, benimle ilgilenilmedi’ gibi gerekçeler ile sandıkları terk etmeye kimsenin hakkı yok. Herkes sandıklardaki oya sahip çıkmak zorunda. Ama biz demokrasi ve hürriyet isterken 2019 yılında demokrasi adına gelmiş olduğumuz nokta oyların çalınıp çalınmayacağını endişesidir. Bu da elbette üzüntü vericidir. Bizler ülkemizin daha da kötüye gitmemesi için taşın altına elimizi değil tüm gövdemizi koyduk. 2019 seçimleri ülkemiz için hayırlı olacaktır. Artık demokrasi ve özgürlük sorunları yaşanmayacaktır. Bizler buna inanıyor ve çalışmalarımızı da hızlandırarak devam ettiriyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.