Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

CHP’den Su Zammının Geri Alınması İçin İmza Kampanyası

CHP İlkadım İlçe ve İl Yönetim Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu su zamlarının geri alınması için İmza kampanyası başlattı.

CHP’den Su Zammının Geri Alınması İçin İmza Kampanyası
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2019 13:09

“Su haktır, Belediye Ticarethane Değildir!..”

AKP’Lİ BAŞKANLARIN KÖTÜ YÖNETİMİ SASKİ VE SAMULAŞ’I ZARAR ETTİRDİ
Kampanya öncesinde bir açıklama yapan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel,” AKP’li Başkanlar tarafından yönetilen Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin, iştirakleri olan şirketler SAMULAŞ ve SASKİ Son yıllarda kötü yönetilme, yanlış yatırımlar ve usülsüz harcamalar nedeniyle zarar ettirilmiş, korkunç boyutlarda borçlandırılmıştır.

Son seçilen AKP’li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e rağmen AKP Genel Merkezi tarafından atanmış bürokratlar ve Sayın Mustafa Demir, sanki SASKİ’nin zararının Sorumlusu Samsun halkıymış gibi faturayı Samsun halkına ödetirek istiyor. Biz CHP İlkadım İlçe Örgütü olarak Sayın Başkanın bir an önce bu hatalı kararından vaz geçmesini istiyoruz.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARETHANE DEĞİLDİR

Suyun bir yaşam hakkı olduğunu ifade eden Fatih Türkel, “Samsunu ekmeğini yememiş, suyunu içmemiş bürokratlar ve Mustafa Demir Belediyeyi bir şirket gibi görmekte, şirket anlayışıyla yönetmektedir. Su haktır; Su yaşamdır, Büyükşehir belediyesi ticarethane değildir. Sayın başkan ve yönetimi bu kararından vazgeçene kadar İlkadım’ın Her bölgesi bizim için mücadele alanıdır. Su zammının geri alınması için İmza Kampanyası başlattık.

Bu Kampanya Bugünden itibaren 3 gün gazi Müzesi önünde daha sonra çeşitli platformlarda zam geri alınıncaya kadar devam edecektir. İmza kampanyası ile başlayan eylemlerimiz Samsunluların en doğal hakkı olan ucuz su kullanma hakkına kavuşana kadar devam edecektir. Tüm Samsunluları suyuna ekmeğine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.