Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Çiğdem Karaaslan ve BAKANLAR, sel bölgesinde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Bakanlar Süleyman Soylu ve Adil Karaismailoğlu ile birlikte Sinop ve Kastamonu’daydı

Çiğdem Karaaslan ve BAKANLAR, sel bölgesinde
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2021 15:20 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2021 15:28

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sel felaketinin büyük yıkımlara ve ölümlere yol açtığı Sinop’un Ayanık ve Kastamonu’nun Bozkurt ilçelerinde incelemelerde bulundu.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİLER
Bakan Süleyman Soylu helikopterle havadan yaptığı incelemenin ardından, bölgeye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte köyde yürütülen arama kurtarma ve yardım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Soylu ve Karaismailoğlu, sorun ve talepleri dinledi.

‘SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ’
Bakan Soylu burada selzedelerle yaptığı konuşmada, “Gidenleri geri getiremeyiz. Ama el birliğiyle bunları aşabilme kabiliyetine sahip olacağız inşallah. Sonuna kadar yanınızdayız. Arkadaşlar bir hasar ve zarar tanzimi yapıyorlar. Evlere, arabalara, hepsine yardımcı olacağız. Gücümüz yettiğince el birliği yapacağız. Burasının yerleşimi nasıl olacak hep beraber olacak mı olmayacak mı, başka bir şey mi olacak bunları hep beraber oturup konuşacağız” dedi.

‘HEP BİRLİKTE YARALAR SARILACAK’
Bakanlara eşlik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da, “Kastamonu Bozkurt ve Sinop Ayancık’ta acıları paylaşmak ve ihtiyaçların en kısa sürede karşılanmasını sağlamak için selden etkilenen vatandaşlarımızla birlikteydik. Devletimizin gücünü halkımızın yanında hissettirmeye devam edeceğiz. Yaraları hep birlikte saracak, acılarımızı hep birlikte paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.